sh-sh-shots

halåå, vi blev 10:de av 22 i tävlingarna men slapp ändå vidare till FM, så de kmr bli najs, nu just sitter jag i sarans säng och låter henne sova för hon har migren :/ Fick i betyge i medeltal 9,1 är så himla nöjd. Men nu ska ja börja väcka sara och så ska vi si på film,på sönda så ska ja uppträda med  pienryhmän på torge 15.15 och 17.15 :) men ha det bra :)
lovelovelovelovelovelovelovelove is hard to get

WCV

Ha haft en tråki da i skolan, men kmr int ihåg något från idag är lite borta. Men ida fick vi våra nya tävlingsdräkter sätter nog in bilder när jag får tag i såna. Men imoron efter skolan kmr sara sara och acke hit o så ska vi chilla o ha et kul före club25 :) men ni ska ha det bra, ja far på tävlingar på lörda så då blir int de nå inlägg på veckoslute, men ja kanske får sara ti blogga åt mig, men puss :)

you wanna move like this

Håller just på att fixa koreografi till julfest programmet, var jag och offi och cela ska göra en dans till andra åttor. De går väll no sådär, men nu ska ja fixa en liten bit och sen ska ja ta natten :) Ha haft en chill dag idag för har bara filmat hela dan på något folkhälsans "reklam" var vi vänelever måst vara. Nu sejjer jag hejdå!

puss

life taste good

Hej halåå, hu mår ni, ja mår ganska bra faktiskt. Men lite stressit nu just före tävlingarna,gvaa vad jag är nervös! Inget spec har jag gjort ida hlr, men varför sku man alltid måsta göra något spec, men faktiskt är jag en sån person som alltid och då menar alltid måst ha något ti gör, sku verkligen måsta bara vara hemma ibland! Men snart är det JUL hihi längtar så mkt, tycker bara att julen är så mysig, men gonatt min skatt :)


love makes you go crazy

ppd

you gotta rock it up

hej halåå, ida har ja varit på träning, och bara chillat :) Nu ha ja just vari i bastun, och snart ska ja dra hem igen. Nästa veckas freda e de ju club25 hoppas de blir bra, men på lörda drar jag iväg till TAMMERFORS på SM-KARSINTA KISAT kmr bli nice! Men nu ska ja dra mig, vi hörs ciao!

why is it so complicated? I just like you,just you

happyface

Har inte bloggat på 5 dagar, oj oj, fick en post av anonym flicka som tyckte ja har bra blogg men ja sku kuna ha mera inlägg, ja tkr också att ja borde blogga mer, men tyvärr så har jag det himla stressit nu just har myki prov och snart ska jag på tävlingar också. Men igår var jag och firade mikaela som fyllde 14år, vi hadd urkul kan stoppa in nåra bilder när nån skickar dem. Ida har jag varit och glowbowla med mamma och sen hos emmi :) Nästa fredag är det club25 som jag sekert far på :) Men sen när proven tagit slut lovar jag att blogga mera (: Nu ska jag no fara och sova puss!

määän

Nu tänker jag ta natten, puss hej! <3

I could really use a wish right now

hej halåå, ha haft en urbra halloween med domde bästa. Ida ha jag chillat på stan och fick med mig en ny topp nya leggings och en bh (: Imoron har jag hykla förhör och orkar inte läsa, drar väll de på skills då. TÄnkte att ja faktiskt ska sova här hos f&f, men vi hörs puss

RSS 2.0