x

Ligger i sängen med världens mysigaste pyjamas, ska ännu kolla Desperate Housewives innan jag går och tar en dusch, sen tänker jag ta och läsa en bok och sen sova.
Har inga speciella planer inför morgondagen, men först skola sen träning och sen troligen till stan.
SUSSA SÖTT!


LAURAAAA♥

Lillajul på lemböte!

Och så finns det tusen andra bilder, som jag inte orkar ladda upp!
Tack för en fin helg ♥

November the 28th

Sitter och tar det lugnt hemma,har städat och nu har jag lagat på mysljus!
Köpte idag äntligen gråa stickade knäsockor som jag velat ha nu hur länge som helst, skall fara och köpa lite karlfazers choklad och så skall jag göra varmchoklad av det,yammiee!
Här får ni se några bilder från mitt rum!Enjoy


November the 27th,make a wish

Hade det jätteprima på Lemböte, vi har pysslat och klättgranen, haft julmiddag, och haft det skitkul på kvällarna, fått skratta enmassa, och då var det slut med skolningen för dethär året.
Nästan gång kommer jag vara storasyskon på ett week-end läger i Januari, och sen 4 gånger till skolning och sen är jag färdig utbildad för första årets storasyster.

Mysigt när man hör vattendropparna slå mot fönstret, om en stund skall jag fara mot hamnen och ta hem färjan.
Har ingen lust alls att fara till skolan imr, men de är inte mycket kvar tills vi får jullov! så KÄMPAKÄMPA



- where is the snow? -

yeah.

Nu tänker jag gå i bastun, och sen försöka sova några onödiga timmar. SUSSASÖTT!


TIDIII SNART ÄR DET JU NYÅR OCKSÅ!

November the 24th

Jag lever ännu, men har inte riktigt haft någon motivation att skriva och ingenting att skriva om.
Men har haft en normal vecka, och äntligen är det FREDAG imorgon, och då tar jag båten ner till Åland.
Och där skall det firas lillajul på Lemböte med julklappar och ringlekar med fjollorna,längtar!

Det känns så himla stressigt nu inför jul och allting, är trött gämt och skulle bara vila vara hemma och sova, orkar inte riktigt med något just nu..


exakt 1mån till JUL!

November the 18th

Tjeenaa, jag lever, nu just ligger jag på hotell i Helsingfors,och imorgon blir det att fara till StudioElite och fota mitt portfolie.
Hade det superkul vid Arnolds på prao,men andra veckan var jag vid LadyLine Stenhaga,och ärligt talat så sög det..
Nu skalljag försöka börja sova, kommer ha en lång dag imorgon, sleep well!
<3

November the 13th

Tjena!
Har varit till Uleåborg i helgen så har inte hunnit blogga, jag var på Sm-karsinnat med Iron, vi blev 10, och det säkrade platsen till Fm-tävlingarna i Helsingfors den 10.12, så jag kommer ha totally fullt upp flera veckoslut efter varandra, nästa helg blir det H:fors, helgen efter det Åland, och 2 veckor efter det blir det H:fors igen, ärligt talat är jag slut.
Efter att vi kom hem igår drog jag och Jasmy till vili, med viljami och leevi, stanna sen där övernatt för vi orka inte gå hem 5 på morgonen. For och åt med jasmy till subway där runt 13 tiden, och nu är vi och hälsar på f&f och firar lite farsdag! Ha en bra farsdag everybody, kramis


- jag och julia -09 -

november the 8th, bildlöst

Tjenaa! Har inte hunnit riktit blogga på dagarna, men jag tar igen en snabb genomgång om vad jag gjort!
Måndag: Jag började 09.00 på Arnolds, och fick sluta redan efter 12, ur shönt, sen gick jag ensam på stan, men sen kom viljami och höll sällskap åt mig, sen kom vili också, och 5 tiden for jag med sara och åt pizza, hadd de riktigt kul!
Tisdag: Jag började 09.00 som vanligt, men slutade först 4, för hade inget annat att göra så stannade där och hjälpte dom, sen kom jag hem och for på träningen och nu sitter jag här och relaxar!


just say i do

-älskar låten-

Nu är jag trötttrötttrött, så ja tänker gå och lägga mig nu, SUSSA SÖTT!

happy feeling

Ojgud, vad jag är på shopping humör, älskar känslan när man nästan gråter över att man är pank sen vips är man typ rik igen, så imorgon tror jag att jag skall gå runt och kolla lite myskläder, som tur behöver jag inte tänka på hur jag ska få pengar till julklappar för kommer få min lön den 23 december från när jag varit och tränat mina "bäbisar", tididii, HAPPY AGAIN!

boring november evening

Var och shoppade ny vindtätdräckt, sen var jag på träning som jag inte gjorde så mycket på, nu är jag hemma, och imorgon börjar prao dag nummer 1 på Arnolds!
Nu ska jag ta en dusch, och sen bara relaxaa!
Tumblr_ltsawv616n1ql9d37o1_500_large

November the 6th

Tjeennaa! Har inte hunnit blogga ett dugg på helgen, men kan nu dra en snabb genomgång om vad jag har gjort,hihi!
Fredag: Var på jengi-ilta och sen på bio, och sen efter det for vi in till stan, var en stund där och runt 00 tiden dro vi hem till vili med viljami, jocke och hanna, därifrån for jag hem där runt 02.30 tiden, sen när jag kom hem somna jag genast!
Lördag: Hade väckarklockan och ringa 10.00 för skulle vara i roparnäs skola 10.15, men det vart ju helt onödigt,sku inte ens ha behövat vara där.. Sen hade jag inget att göra,så var med f&f till gammelfammosgrav och sen for jag till dem och hjälpte fammo med maten, åt och for hem, sovde lite och dro sen ut 9 tiden på stan, chilla och gick runt där, och for hem halv 12 tiden.
Söndag: Vakna 11.50,sköööönt! Och lata mig och nu har jag kommit till f&f igen, ska äta lunch här och sen halv5 har jag träning, efter det vet jag inte vad jag skall göra, men de får man se sen.
Så hade en riktigt lyckad helg, hoppas ni hade det med! CIAO
293316_256226881095192_100001236469141_817862_541958731_n_large
ps. saknar julen!♥

nothing

Tvättade just precis mina converse som hade blivit skitiga på solf, och tänkte att jag skulle kuna fara via duschen och sen i sängs så jag orkar fara på gym med emma imorgon före jengi-iltan och före bion, hade en jätterolig cheerträning idag, fick göra mycket, och kändes faktiskt bra att träna!
SLEEPWELL!för det kommer jag iallafall göra




November the 3th

Förlåt för en usel uppdatering, men mina dagar har bestått av gym och lite läxläsning, och idag efter skolan var jag faktiskt inte på gym utan på stan med emma,tapio och jocke, hadd de riktigt trevligt.
Imorgon helt normal skoldag men på samhällslära har vi knytkalas, jipii, hihi, och sen kl.6 har vi jengi-ilta med Iron.
Sen ska jag även och kolla på Paranormal Activity 3 på bio!


Ja, jag kan visa de svartvita bilderna när jag varit till hesa igen!

november the first

Dagen började med morning body på ladyline kl.06.45, urskönt, sen hadd vi gymppa, matteprov som for åt skogen, och modda samt engelska, sen var jag hem sovde en stund sen cheer träning och sen på RPV till ladyline, nu är ja hos syrran och är trött i kroppen, så snart och sova!
Ja, jag går ännu också i cheerleading!!

RSS 2.0