träning..


 bye, hörs  på kvällen :)

back in normal

Vaknade där 7 tiden hos faster, och där vid 8.15 starta vi mot skolan, och första blocke hadd jag matteprov, de var ganska svårt.. Nu sitter jag här och kollar på tv, snart har jag träning vid teeriniemen väestösuoja, måst nog ta det lungt för har ju varit sjuk så, men vi hörs:)

Drink drink

Jag vill inte dricka hela tiden, vad hjälper de till? Skall nog gå och sova nu, imorgon ska jag fara till hälsocentralen och ta något litet test, blä. Men nu tar jag natten Gonatt! ♥

so far away

Okej nu har jag tagit fel, hålld på att dö imorsse, det var verkligen INTE bra med bastun igår kväll för hade på morgonen 38,5 graders feber.. For till sjukhuset för att undersöka mig och såklart så sa en jävla läkare från sverige att jo du borda använda nässpray för det är därför du har så himla ont i huvudet och i öronen? jahas,så det ända jag får för att jag nästan håller på att dö är ett NÄSSPRAY! Nå nu försöker jag bara ta det extra lungt..



Piercingen


Har den dåliga veckan i månaden så magen såg inte ut som den brukar..

Nu har jag bastat och fått tvättat bort all sjuklighet,hihi, tror jag ändå ställer in detdär med sara för jag vill nog ha en vilodag till för känner mej igen lite krasslig. Idag har jag gjort pannkaka och den blev god och sen hjälpt fammo att föra tidningarna i roskisen!


Fredag

Hejsan, nu är det äntligen fredag och jag har bara 37,1 grader, så vi hoppas nu att ja kan vara med sara imorgon, jag hade lovat göra middag åt henne, men är så trött så tror vi bara har en liten spa kväll för oss själva, och sen så ska vi kolla många avsnitt av Desperate Housewives och prata ut lite, det gillar jag..
På alla domhär dagarna jag bara tagit det lungt har jag bestämt mig att sluta vara så kritisk mot mig själv, för mitt liv blir inte bättre av det utan just tvärtom, jag mår bara skit av det..

Men kan ni hjälpa mig med att hur tycker ni att jag ska klippa mit hår och färga det?! :)




Orkar inte

Hej är sjuk så ja orkar inte skriva något hit nu, det ända jag gjotr är att jag tittat på fullt på sex and the city, men ha det bra, försöker friskna till :)

Secrets

Ojsan, det var ett tag sedan jag bloggade sist, nå men på fredag var jag på sex andt the city marathon till kadi och på lördag var det bastukväll vid saras och på söndag var jag till öjberget.. Hinner inte idag sätta bilden på piercingen, men den kommer jag lovar! Är tyvärr sjuk också nu just, men det ända jag vill är att slippa och åka snowboard! Var i måndas med sara och acke på stan en sväng, hitta en topp :)

Vad tycker ni egentligen om min blogg, kommentera, för har ingen lust att skriva nåt som ni inte orkar läsa?!


Acke(vänster) och jag (höger) från söndas, man sir väll lite halvfärdig ut men det får ni leva med !

so far away



Nu tänker jag faktiskt ta natten för tänker stiga upp före kl.6 på morgonen, läser på prov mera på morgonen, wish me good luck!

MODEL


Jo hon är 14 år, och hon är en topmodel, man hittar hennes bilder på paparazzis sidor, men ja förstår int hur hon kan vara model, elr jo hon är ju vacker och 177cm lång, men ja mena som när hon är så ung, är himla avundsjuk på henne!



Och här mina läsare ser ni min vän Emma som är en snygg flicka, som jag tycker att skulle kuna bli en topmodel, hon är lång och smal och hon har himla fina bilder på sig! Jag saknar faktiskt att vara med henne, tkr det är konstigt att vi inte varit på över ett halv år fast vi är på samma klass..

Nu skall jag snart börja kolla SALATUT ELÄMÄT och sen PUUMANAINEN (Y)

Geografi

Anonym om Kickboxing
kan int du laga in en bild på din napa piercing D: ?


Jo det kan jag, ska bara ta en sån :)


Hej igår hade jag 3 träningar efter varandra.. och sen ,åsta jag ännu gå hem från kipinä NOT GOOD!
Men testade på HOUSE och tänker börja på det nu, jag var den sista som kunde börja i den gruppen, HAPPY!

Nu måst jag läsa på mitt geigrafi prov om jag vill klara mig egenom åk8.. Ha det bra :)

Kickboxing

halå, idag skall jag gå och testa kickboxing med min kompis jannica, efter det måste jag ta och börja läsa på mitt geografi prov, men varför är jag skoltrött exakt nu, skulle de inte ha kunat komma efter alla proven.. GREAT! Det händer inget speciellt i mitt liv nu just så jag har inget att skriva om..


No words




Snart drar jag mig till Hietalahden koulu på dans träning, cela kommer till mig övernatt så vi drar oss till Fammo och faffa först i bastun och sen till pappa!

Matilda

Har haft en jätte bra kväll idag, spenderade den hos matilda med sara och elin och vendela det var riktigt trevligt det :) Nu ska jag ta och gå i säng, är så himla trött efter jullovet, haha desperat ja :D

I'm having a good time with you

Idag har jag bara chillat hemma,med filmen streetdance, bästa filmen någonsin! Har inte så mycket att sejja, men ja tror jag tar natten nu, aa exakt imorgon börjar första dansträningen på nästan 3 veckor, wihi. kram :)

Home

Hade en jätte trevlig resa i Åland, hade riktigt kul med rumskompisen Jennifer, nu längtar jag bara till 9 dagars lägret i sommar :) Nu har jag varit riktigt trött efter dåliga dygnsrytmen jag haft, hoppas jag vänjer mig snabbt, men nu tar jag natten :)

Lemmböte

Har sovit idag 13h, ganska shönt, nu fick jag äntligen sova ut :) Idag bär det ju av till Lemmböte, där ska jag spendera sista veckoslutet på Åland, sen blir det hem till Vasa igen, och sen blir det skola :/ Nu just håller jag på att se på The biggest looser! Nu skall jag packa färdigt och sen hörs vi kanske före jag far :)


saknar mina sötnosar!

kläder





är så i nöd av nya kläder, och så hittade jag något super fint :)

I want I want I want I want I want

The holiday



Såhär spenderar jag min torsdag kväll på Åland, snart blir det pyjamas och brasan på och sen puumanainen och sen sova, och imorgon blir det att fara på jesusläger! -_-

Min dag har spenderats med filmer har kollat enmassa filmer, nu ska jag kolla färdigt denhär och sen blir det att se filmen : Underbar och älskad av alla!

Zumba

Igår var jag på zumba, det var riktigt kul, men nu har jag lite tränings värk i vadmusklerna. Idag har jag varit på en högmässa kl.11-12.05, blä vad tråkigt, och så skall man skriva vad man tänkt på på den, men int tänker man väll på gud gämt int, kanske dethär inte är riktigt min sak.. Men jag fick en underskrift till kyrkogångsboken (Y) Nu skall jag ta och äta wok, hörs lite senare, kram :)

olika mig

Satt ihop igår bilder från sommar -08 och från början av-09 sen från sportlovet från -10 och början av -11 :)
Tycker inte jag har ändrats alls, och jag som trodd att man blir snyggare med åren, men nähä, nu håller jag på att si på solsidan, bästa programmet någonsin. Nu ska jag fortsätta se på det, ha en bra dag :)


hoppas verkligen man blir snyggare med kommande åren!

Snow in town

Hej,har inte kunat blogga för netet har varit sippat, men nu har jag tid att skriva lite :)

Är på Åland nu, och det är så himla mycket snö här, har nog aldrig sett så mycket snö, var idag och träffade sofia efter att jag varit och följt mamma och syskonen till båten. Vi var och åt till dinos, jag åt oxfilé nam. På fredag skall jag på en skriftskola litet läger, som håller på från fredag till söndag, kommer bli lite spännande när man inte känner någon här, nå hoppas jag överlever, jag hade en väldigt lyckad nyår, hoppas er var det också :)



RSS 2.0