Nyårs Afton

Hej, och godmorgon, snart är emma här och hon har varit och köpt subway,njami. Och på kvällen så blir de kul, och så slutar ju 2010, det har nog varit ett härligt år med härliga människor! Och på söndag tar jag mig till Åland, där väntar mycket folk från släkten, saknar verkligen dem! Men vi hörs:) Nu ska jag fortsätta kolla på solsidan :)


firework

Hej, håller på att fixa musik till nyåret :) Har kommit hem levandes från lappland, fick med mig därifrån, byxor skor m.m, köpte idag en ny vinterjacka åt mig helt fin,nu snart ska jag ta mig till pappa varifrån jag ännu måste hämta kläder tills imorgon. Oj nej sku ännu måsta städa här vid mamis men har inte någon lust alls :) Men imorgon är det ju sista dagen på bästa året och den ska jag spendera med mina bästa vänner, sen är det 2011 som ska firas, ouje:)


sir ut såhär nujust, känner mig riktigt färdig idag!

X

Hade ingen feber någo mera men tyvärr slutar aldri min huvudvärk, murr hatar min stela nacke.. Imorgon tar jag 09.22 tåget till kalla byn SIMO, där skall jag ha kul me elina som jag inte sett på ett halvår :/ Och det som är kul så vi ska skida (äntligen) och sen fara och skrinna på hav och fiska, blir riktigt kul dethär, systern är ute och äter vid amarillon medans jag sitter hos F&F och skall snart ta en bastudopp. Vi hörs :)


Oj vill ha sommar nu genast!

morning goodmorning

Godmorgon alla läsare, vaknade där efter halv 12, så det blev ganska närapå 10h sömn,shönt. Mätte mitt feber och hade bara 36,5 så ja tror att mitt feber stiger alltid bara mot kvällen,störande! Men nu ska ja droga mig med tee och filmer ciao :)

XX

Ojdå hadd 38,4 graders feber, tänkt inte att jag skulle har haft så mycket, för har bara haft lite kallt och ont i huvudet. Har spelat Cluedo i några timmar nu, och vi slutade just, så tänkte att jag skulle fara och sova nu så att febret skulle sjunka för jag skall på söndag till Lappland,brr.

Men nu kan man väll redan säga GOTT NYTT ÅR (okej kanske lite i förväg)!! :)


Då fyller min käraste vän alexandra,alltså den 31.12, kommer att bli nice nyår!

CHRISTMAS

All I want for christmas is you, babe..
Tycker verkligen om dig! Hoppas ni har haft en bra jul tillsammans med julskinka och alla julklappar, jag har fått en ny säng,pengar och mycket onödigt godis, nu är jag hos F&F och väntar på att få öppna julklapparna här, blir nog inte något många :)

1 day to X-mas

Hej, har vaknat där 11 tiden, nu skall jag fara med systern till stan, och kolla några julklappar till. Jag fick av sötis emma en stor skål som det stod popcorn på, tyckte den var så jätte nice :) Hihi var lite dum när jag öppnat paketet för tidigt.. Men ni ska ha det så jätte bra, och GODJUL på er alla,puss

X

Now I can go to a place where I belong, Ni tar jag nog natten, vi hörs pusipusi


Just a dream


I might be in love,but not a single word about it, because i don't want to go through the disappointing again.Which I already did..

besviken?

Jag vet inte vad jag är just nu, hörde just att pappa och dom hade köpt en säng till systern och mig,och det var nästan dyraste sängarna,men är besviken därför för vi hade frågat om jag och systern skulle kuna få tsm en systemkamera,det skulle ju inte ha varit någo dyrt? För jag behöver verkligen inte ha något av det dyraste jag är ingen sådan människa som ska ha dyraste, det skulle ju har bara räckt med EN systemkamera..


Okej, jag ska ju vara tacksam över det jag fick, men ni kanske förstår att om man ha önskat något i flera år så vill man verkligen inte ha en dyraste säng?!

Nå nu får det sluta med gnällase, jag har inte riktigt bloggat på sistonet med jag har spenderat dom flesta dagarna med saran, vi har haft riktigt kul, och nu så är ju min navelpiercing gjord,så det kommer nog snart bild på den också. Kom just hem från emmaj, vi har kollat på 3 filmer och haft det mysigt. Vi hörs :)





puss

kipinä julfest

Kom just hem från kipinäs julfest,ja älskar att dansa, ska no börja i house elr så discodanse efter nyår :) Imoron är det i skolan genrep inför julfesten som är på tisdag, är lite stressad.. Måst ännu komma på min solo ti min och offis duo, är kanske inte den bästa dansaren men den dansen kmr nog sekert in på bloggen också så får ni skriv va ni tycker! Har lagat på bastun här hos f&f och tror den är snart klar,så ja tänker bara chilla och ha spa för mig själv, är så stressad före jul, men ja köpt idag faktiskt en julklapp ränn men ja kan inte sejja vad det blev för hon läser själv min blogg så, men ha det bra vi hörs :)
planet spa har bästa produkterna, di hittar du vid AVON

PUSS ♥

sushi 18122010

Hej har bott nu med min favorit sara nästan två dagar hela fredan och hela lördan, ja tycker det är faktiskt mysit att vara där, det känns smått speciellt,det känns som om tiden sku stanna när man är där. Vi har ätit god mat och haft roligt tillsammans och haft sovmorgon, det är först skönt! Idag åt jag för första gången sushi och det var faktiskt gott, tackar kockarna saras mama & papa! Börja faktiskt tänka nu att dethär året håller på att rinna ut, snart är det ju redan 2011, ja vill int bli stor och gammal, jag vill vara ung!Men det ska jag inte tänka på nu,ja måst få leva livet utan att tänka på vad som händer i framtiden.


(sofias bild)


Jag ha börja tänka att vaför  har jag så dåligt självförtroende,int ska man ju tänka på hur man sir ut, och tyvärr så har jag blivit att se ut som ja nu ser ut. Men det är bara så störande att se sej själv i spegeln varje dag, jag är konstig,jagvet.Och tyvärr så känner jag såhär,men ja ska försöka bättra mig och sluta jämföra mig med andra. Men ett bättre självförtroende önskar jag mig till julklapp.



puss gonatt!


julfest

Jag cela och offi har gjort en dans koreografi till julfesten, den blev helt bra, kan sätta in den ifall nån filmar den. MEn nu ska ja byta från dator till TV, så vi hörs kanske imoron,eller så om några dagar, ja ska på tisda och sätta dendä napapiercingen som ni vet, och efter det till sara och sen far vi tsm till julfesten,och de som e trevligast me heladan är att vi e lediga då, så vi måst ti skolan föst ti julfesten :) me like. Men ha det bra och gonatt för min del,puss



sjuk

Hej har varit hemma hela dan, har haft stegring men den tycks int gå ner :/ Idag har jag bara titta på tv, och sen har jag tvättat kläder, jätte skönt att få bara vara :) Men blir nog att vara hemma ännu imoron för har ännu 37.3 grader och ganska ont i huvudet & nästan ingen röst, men ni hu har er dag sitt ut? Jag har drogat mig hela dan med novelle plus, men ha det bra!


just another day

hej, nu är jag hemma från snöiga helsingfors, vi blev 8:nde av 16 lag, fast vi fick en vaarallinen putoaminen. Jag har int mått alls nå bra på veckoslute har haft jätte ont i huvu, halsen och nacken, ha int kuna äta nå mycket och när vi kom hem igår/idag kl. 01.20 hadd jag 37.3 grader, int så mkt men det kändes som 38 :/ jag har stigit upp från sängen där 4 tiden,men ja vakna nog redan 1, men har varit så slö. Imoron har jag kemi förhör=böckerna hemma, onsdag modda prov=ja förstår int, fredag historia stort förhör=ingen lust att läsa på. Men ja hoppas ni i alla fall mår bättre än mig, ha det bra :)
hitta en gulli bild från början av sommaren -10

HELSINGFORS

imorgon startar bussen till hesa, för där ska jag tävla för sista gången i juniorlaget i cheerleading, och sen blir jag flyttad till damerna. Idag har jag varit på stan och sen packat och sen var ja såklart på julia ollis 14-års fest och teman var barnkalas, det var riktit najs. Men no borda jag sova för bussen far kl.05.00 från stadshuse, greeat. MEn ha det bra and wish me good luck !

HERE COMES THE TEAM FROM WEST FINLAND
Här är laget iron som jag tävlar i för sista gången,dethär laget kommer visa sina skills i HELSINGFORS

21.26



like a g6

hej halåå, ida har jag varit och shoppat nya jeans från carlings och sen ska ja imoron och köpa en sticka tröja från hm, var också in till hair center och beställde tid att laga navelpiercing,det blir en med vit sten, wihii. Det blir väll den 21.12, alltså om två veckor :) Systern ska och laga nästa vecka en tatuering, kan laga en bild på den hit sen, fö ja gillar den jätte mycket. Inget annat spec ha hänt idag, men ha de bra:)!



pussar

no words

hej har inget ti seja, träningarna gick super idag, imoron är det sista träningarna med JUNIOR laget, wihii, äntligen slipper man högre upp. Men ja e tråki, tyvärr så vill ja int skriva hit något som egentligen hänt,ja kanske bara int vågar? nåjaa men natinati

back

hej, nu är det en lång tid sen jag bloggade sist, men nu ska ni få ett inlägg. Ja ha gjort en massa saker här och haft fullt upp. I förr går var det solf, och det var riktit nice där, men nu kmr ja int på nå. Ja hoppas ni haft de bra, ja har det sådär, men ja fattar int pojkar som tror att allt ska gå på doms sätt,gaah.Jaa ni e så jävla idioter ibland.SKu måsta göra nå läxor men ja orkar int:/ orkar int faktiskt göra nå, men hoppas de blir bättre, ska faktiskt fara till helsingfors nästa helg på FM tävlingar. Puss och kram

                                

ja sku vila bara försvinna för ett tag, och sen komma tillbaka..

RSS 2.0