stress 22.08

klockan 07.10 ringd väckar klockan och så börja samma rutin.ojoj ha haft en hård dag, ganska chill i skolan men sen sku ja ti stan och där sku ja äta och så sku ja få nå pengar av syrran som ja sku ge till vår tränare som koreografiräkning :) Efter den träningen cyklade jag med snabb fart till cheer träningen, där gjorde vi typ bara akro kohtan till vårt tävlingsprogram, så sen kom ja hem och kolla på tv och så ha ja duscha o nu sitter man ju här + att vår nete går av hela tiden (Y)

men puss&gonatt

my life

nu ska jag göra ett kollaasi of my life, kan sätta in en bild sen hur den blev, men nu ska ja printa ut bilderna, efter skolan har jag dans och sen ska ja på valementajakoukous så vi hörs :)

puss

you.

Hej har idag varit för första gången tränare till små gulliga småungar :D efter det hadd jag cheer träning fick ganska många sparkar i ansiktet men ja överlever :) Nu ska jag gå och sova gonatt och vi hörs :)! <3

puss

i could really use a wish right now

dendär låten kommer hela tiden på nrj, ja e snart hemma vid mamma och då ska ja genast o sov, ja ha haft en chill da ida hoppas ni haft det bra, puss och gonatt :)

don't stop the music

hejsan bloggen, har inte riktit hunnit blogga ida för genast efter skolan for jag med me mamma till uleåborg för vi förde mina syskon till deras pappa, nu sitter jag i bilen på väg hem och ja e ur trött men orkar int sova, imoron har jag cheer träning genast efter skolan men vi hörs kanske, puss

19.53

Nu sitter jag på datorn brevid min sjukalillebror :/ Idag kom ja ju hem från emma och vi hadd nog riktit kul. Sen va jag som tränare till lithium dom var ganska jobbiga, elr alla sådär småa e ju såna, och btw så e jag tränare till 3-4 åriga redskapjumppare :) min första träning som tränare är på tisdag, nu ska jag duscha och chilla :)

puss

emmashouse

hej halåj har inte riktit bloggat här nu men, nu är jag hos emma men egentligen sku jag och cela fara till hennes villa men sen ringd emma och frågade om vi vila komma övernatt till henne. Så då tog vi sakerna och kom hit, så börja vi si på en skräckis som heter BOO och sen ringer andre och mimo och krisse att nu kmr vi dit så dom kom hit. Sen fortsatt vi och så ringer tobias att ja kmr också så, det blev en mysig kväll med gott folk,plus flera filmer. hoppas ni haft en bra lördag för det har jag :)

 
KRAM

commander

matteprovet gick ganska bra men jag ska int sejja nå före ja får ut det, fick btw 9½ i finska provet alltså 73/76 poäng. Nu är jag hos kadi och fanny är här också och snart ska jag ti vinden och sen ti linnea och imr ska ja med cela ti stadshuse där ska vi göra nå me oriflame, sen far vi ti hennes villa. Nu ska vi snart ta oss iväg, hejdå, vi hörs :) !

kommer ikväll (:

pusi

never let go

Tjaba nu sitter jag på livsåskådings timmen med cela julia och jannica men dom har biologi! Efter skolan far jag till kadi och sen till sundom på kvällen efter det vet jag inte vad jag ska gör,men vi hörs senare för nu vill ja ha mat :)

pusi

matematik prov

Det har jag imr (Y) har tittat ite egenom så kan väll nog dethär med procent :) hadd ju kvarsittning idag, tråkit som bara vad vi satt bara där och fick int sejja nånting, det var nog min första och sista gången, efter att ja kom satt jag mig framför tv:n och kollade camp rock 2 och hannah montana the movie och sen salkkarit så det blev myki tv tittandes :) nu ska jag bort från datorn gonatt :)


sommaren-10
kram

I like you a lot lot i think you really hothot

hej har haft helt fullt upp dag, den börja med att jag sku cykla efter skolan till kipinä där fixa vi en lite bit av koreografin! Efter det så hadd jag cheer träning och så märkt jag att jag glömt kaepat, så då fick ja cykel hem och sen först dit. Där gjorde vi kisaohjelman, ganska tungt och efter de så cykla jag till f&f här har jag bastat och nu tar jag cykeln hem och sen i sängs, hoppas ni haft en bra dag :) du är snygg pojk!


Why can't you just like meWhy can't you just like meWhy can't you just like meWhy can't you just like me

kramis&gonatt


chinese

hej, skrev inget igår för ja hann int kom hem där halv 10 tiden och så kollade jag på tv och åt kvällsmat och for i sängs. Igår efter skolan cyklade jag hem i regnet och så böt jag till torra kläder och tog cykeln till stan var jag träffade mamma, därifrån fick jag med ett par jeans, svarta leggings som har läder på, en vit topp, en svart t-shorta med något tryck på och en pink topp med tryck på. Nu sitter jag med stiina i dator rummet och vi har teckning och vi ska göra exlibris?! Men nu ska vi fara ner, vi hörs mera ikväll :)

                                           
kram

the car has arrived

Nu har jag bastat och känner mig jätte fresch efter båten, nu har pappa kommit så jag far hem nu :) Men vi hörs imr kväll först för jag far till stan med mamma efter skolan och sen har jag träning, hörs. Sen bara så ni vet har jag fått kvarsittnig -_- Jepp jag är ganska bra, ja fick det för att ja var till butiken på rasten damn va de svider :D



det är vi mot världen! there's always gonna be us!

joska&julia&joska&julia&joska&julia&joska&julia&joska&julia&joska&julia

puss&kram&gonatt

back from the trip

hejhej, hi mår ni jag mår sådär har märkt att jag rått två knölar bakom örat, och det får man före körtelfeber, så vi hoppas nu att ja int får feber! I stockholm shoppade jag bara en vit kofta ett brunt fletat bälte och två toppar en svart och en pink. Annars gick resan nog helt bra bara att det var 3m höga vågor på båda nätterna, i bilen öva jag på mina blommor nu kan jag dom!:) :/ Nu har jag anlät till F&M och snart far jag i bastun, imr är det också skola så -_-



kramis

London style

hejsan, efter skolan for jag till sara där fixade vi scones och kärlekste,precis som i London,jag har bestämt att dit skall jag nångon här i livet, sen kom andra sara dit en stund. Hon hadd feber, så hoppas hon blir frisk nu! På kvällen drog jag och sara till vinden men andra sara for hem och sova. Där träffa vi på bra folk. Och på slutet hade vi himla kul med alla. Imorgon far jag till båten, så det kan hända att jag int kommer skriva nå men ja ska försöka :) see you later alligator


kram&gonatt

lunch

Nu är jag färdig med uppgifterna och nu så ska jag fa och äta lunch, efter skolan far jag till sara.2 block har jag bara kvar, shönt. Men vi hörs :)


                                           '
puss

stop it already

Kom just från bastun, shönt, nu tycker jag ni sjuor överdriver dedä me dendä wc juttun, alltså ja ha int iaf skrivi de så ni behöver int kom och gnälla ti mej om det! Okej men hörni alla tycker att när man börjar sjuan så e man teini, nästa år kommer ni märka de när ni själv tycker att nya sjuorna är teiniga, men så är det bara. Nu skall jag hem och sen tittar jag vad jag skall sätta på mig imorgon, puss&gonatt


josephina&emmajosephina&emmajosephina&emmajosephina&emma
kram

fredagsmys på torsdag

jo hejsanhopsan, har just ätit lite chips, hihi, idag efter skolan kom jag hem och fixade lite herbariumet, sen märkte jag att jag har många blommor som int hör till någon familj som jag hade skrivit upp,greeat! Nu har min bästis sara fått pusutauti :/ krya på dig gumman :) Men nu är jag hos fammo&faffa och så tänkte jag ta det lungt och fa i bastun och så, vi hörs :)


puss

wet wet

Hej idag har jag varti genomvåt hela eftermiddan, allt börja med att vi sku ha utegymppa i regnet och sen sku jag cykla till kipinä och då började det ösregna efter det så måsta jag cykla till roparnäs och då blev jag ännu mer våt!! Men hadd faktiskt sjuktkul muodostelma träning idag vi fixa till en bit av koreografin, på cheer träningen gjord vi tävlingsprogrammet gick väll sådär :) men nu drar jag i sängs så vi hör :)


puss&gonatt

it's over

Nu slutar min timme, och nu har ja only gymppa kvar, men vi hörs ikväll :)


puss

SKOLAN SNART

Är ganska tidigt i fart idag, har redan ätit klätt på mig tvätta tänderna och bädda sängen, nu är det bara håret som är kvar. Första timmen har jag teckning men ja kanske bloggar på rella timmen för jag bloggar annars först på kvällen för först har jag hiphop träning pch sen cheer, men ha en superbra dag idag :)


bilden är från variska yksilö år 2007,hihih
KRAM


Broken

Har just sytt färdigt mina leggings som hade hål i sej, great. Hade ganska jobbig/chill träning vet int. Efter det åt jag kvällsmat och nu sku jag måsta ta en dusch och sen i säng, hatar när vi har träning till 9!! Hoppas ni haft en bra dag :)                        

puss

Paintball

helu, tänkt nu sätta in ett inlägg före jag startar till träningen. Har nu bara suttit här på datorn och kolla igenom många bloggar, men gillar mest nog erikabackmans :) Förlåt nu sjuor om ni tog illa upp från dedä teini saken, men vissa av er e teinin! Men nu drar jag iväg vi hörs, puss :) Vi tänkte fara med gänget och paintbolla nån dag men det tycks vara dyrt så blir inte av men en picnik kom vi fram till ♥


kram

smoothie

hejsan, chill da ida i skolan, kom hem cyklandes igen. Satt mig framför tv:n och kollade färdigt jersey shore! Och sen kom systern med en smoothie framför mig, tänkte först att hon skulle visa att hon gjort smoothie men så var den till mig istället snällt! Halv 8 far jag på träningen till keskuskoulu. När ja kom till skolan så kmr fia och säjjer jo vi har sen vänelevs fotografering ida, och jag som hadd helt vanliga kläder på och lite ruffsit hår. Men int för att man ska vara för fin på fotot heller men ni fattar. Sen fick vi av matte lärären saft på slute av timmen och så fick vi sluta 5 min före. Ja skriver mera ikväll sen :)


haha där var jag ännu flyer alltså den som blir lyft, näst lägst till vänster, nu för tiden lyfter jag :)
SAKNAR DETHÄR LAGET YTTERLIGT MYCKET ♥


KRAM


xoxo

gomorgon, nu är sängen beddad tänderna tvättade och kläderna är på, outfitten blev svart top med blåa jeans :) här brevid mig har jag ett glad juice och rågbröd. Efter skolan vet ja int va ja ska gör tror att ja bara chillar före träningen,mjoo. Men ha det så bra ! Ingen bilf idag har så himla brottomt  nu  :D

kiss n' tell

Frisör

Jahap, det blev ingen tjejkväll utan jag hamnade och färga syrrans hår ist. Sen har jag kollat salkkarit och americas next top model. Sen kollade jag avsnittet från igår av jersey shore, men orkade inte kolla färdigt den så gör det imr iställe :) Imorgon vet ja inte vad jag skall göra bara att jag har cheer träning halv 8, men nu ska jag tvätta bort sminke och sen och sova.. Gonatt


ruka 2010
puss

girlsnight

Är hos mamma nu, och snart cruisar jag och syrran iväg med mopon till fammo och faffa varifrån vi hämtar jordgubbar och sånt, för vi tänkt ha en tjejkväll. Mysigt värre. Jag skriver mera om kvällen sen senare. ciao :)



syster & jag i stockholm

före shoppingen

kramis

I don't wanna walk s o l o

Tänkte uppdatera här från skolan, nu har jag modersmål ja ska printa ut mitt livs abc. Efter skolan så ska jag chilla bara, men ring om nån kan vara. SÅ kan man hitta på nå najs :) Men vi hörs, jag har kvar ännu matte efter denhär timmen!



kram

mörkt

morgon, håller just på med mitt hår, vi har skolfoto ida.. Jag har ätitoch så, så snart drar jag iväg till skolan, ha en bra dag :)! outfitten blev, vit top med svarta jeansleggings


en träning gör dig till en mästare

Hadd en urbra hiphop träning, lärd oss ursnygga men svåra handmoves, men tror jag ha fatta det nu. När jag kom hem åt jag och sen tittade jag på The hills och The city. Nu tar jag en dusch skall tvätta håret och sen tar jag mig i sängs, ha en bra kväll :) Nästa helg blir det kryssning och shopping i stockholm,!♥

puss & gonatt


läxor..

Inget inlägg kom igår för efter filmkvällen var jag övernatt hos jessica. Därifrån kom jag där 1 tiden, när jag kom hem åt jag och nu håller jag på med modda läxan (Y) Snart är det cheerträning och efter dom har jag dans träningar. Skriver ikväll mera om min dag :)


sweet sixteen

hej har inte bloggat idag, först så hade jag tävlingarna vid botniahallen, jag började med 80 m, tiden blev 11.88 ganska nöjd för det är 1 sekund bättre än förra året, sen hade jag läng, och det for åt röven så jag behöver inte berätta min läng här :) Efter det så fick jag ingen skjuts så det blev att traska hem , (Y). Efter det fastna jag vid tv:n och kollade på sweet sixteen flera avsnitt efter varandra. Nu blev det planerat att det sku bli filmkväll hos jessica elr linnea.. Så nu tar jag en dusch och sen ska jag fixa mig, har så lust att lite snyggare kläder fixa smink o sånt, hhih, vi hörs :)

puss

bubbel

hej hu mår ni hoppas bra. Har kommit hem där halv 8 tiden från botniahallen,jag satt resten av kvällen när jag väntade på pappa så med vendela hade riktit mysigt i det kalla vädret.det gick väll sådär sku ha kuna fa bättre men imoron har jag nya chanser :) Efter att ja kommit hem satt jag mig framför tv:n en stund sen joina jag pappa till butiken, fick med mig därifrån en airways tuggummi påse. Nu ska jag bara chilla för imorgon så ska jag vara vid botniahallen där 9 tiden,nu ska jag bara fixa en header till natalie och sen blir det totitime, men vi hörs, puss


have a nice day

klockan min ringde 07.10 och så var ja så himla trött att jag lagade på snooze sen ringer den 5 min senare äsch stiger int ännu heller, men sen när de ytterligare far 5 min börjar man få brottomt (Y) min outfit blev nitleggings svart topp pch en stor grå huppare, mysit, jag har tvätta tänderna och ätit nu är det bara platttången och mascaran kvar :) kan hända att ja int hinnar blogga idag för ja far ju på tävling och sen hoppas jag att de blir filmkväll, men hörs, have a nice day :)


iheartyou

Gokväll alla läsar, nu sitter jag och cela på datorn. Idag så åt vi köttbullar och puttismos,mums. Efter det tog några pics. Sen hoppade vi lite på pomppimattan och pratade enmassa. Imorgon har jag friidrottstävlingar, imr ska jag hoppa höjd kl.3 och så springer jag 80m häck kl.17.30 bakom botniahallen,nervös-_-,och på kvällen blir de kanske filmkväll, vi får si om flixen vill!(; jag säjjer gonatt nu ränn för om en stund så hämtar pappa mig och så hinner jag inte komma på dator för jag skall duscha och fixa sakerna för imorgon, så natinati och nattflumma inte som jag, som sådär annars bara så börjar idol snart och det tycker cela om att titta på! här är bilderna enjoy our tiger photos grrr:

friendship never ends

puss

three 6 mafia

hejochhoj, har kommit till cela en stund sen :) skolan var helt vanlig och tråkig dag, men på textil fixa jag en mössa av mammas gamla topp till mamma och en grå mössa till cela, efter dom två timmarna var det dags för sista timmen och då hade jag finska prov. Det gick väll helt ok. Ei huhhu alltså ni några sjuor ni e själv teinin med en jätte sned bena och sen säjjer ni att om nån annan har en sån bena elr jätte tuperat hår & myki smink är en teini, ni pratar ju om er själva samtidigt,huhuij?!! Tänker vara här kvällen lång, så vi hörs senare :)
why couldn't the time just stop,then I wouldn't have to worry about anything
kramis

nattflummare

buenos diaz :) vaknade för en stund sedan och så frågar mamma att med vem jag prata inatt med? haha jag pratar tydligen i sömnen (Y) min outfit för idag blev svartajeans leggings och en grå tiger huppare med en svarthalsduk, efter skolan far jag ju till cela, så vi hörs där, have a nice day ;)


exakt så här blev outfitten :)
kram

Båtliv

Cela ringde och frågade om ja kuna vara imoron, jo det kan jag :) jag kommer att bo på båten i två dagar den 18-20.9, ska på kryssning när pappa fyller, nu har jag tagit en dusch och nu gäller det finskaböckerna, wiho, men gonatt, och vi hörs :)

kram

bild från sommaren

stress

hello, nu ska jag berätta lite om min dag. Efter skolan så for jag och cela cyklandes till stan och när vi kommer dit så ringer fanny och frågar om vi vill joina henne till subway.. Påvägen mot hscenter så passade jag och cela att ta ett foto på nån underlig grejsemojs, sen stod det att man kan sätta in det rakt på facebook, så tryckt vi där så posa vi nåt roligt och så märker vi att oj den filmar jo det var pinsamt för videoklippet for ju på fb medan jag äri stan.. Då blevdet att ringa till jannica att hon loggar in på min sid aoch raderar det.. sen åt vi på subway och sen blev klockan nästan 4 och då börja ju dansträningen. På dansen gjorde vi några fotövningar och så var kl redan 5 och då hade jag cheer träning så det blev brottomt men tur så kom pappa och hämtade mig, efter cheerträningen kom jag till mamma, och nu sitter jag här.. Ni kanske inte orkar läsa allt men dee lungt! :)


kram                     

min morgon

gormorgon alla läsare, idag har jag dragit ur skåpet en leopard topp och under den har jag en vit topp sen har jag en kofta som är grå :) nu skall jag ta och bäddasängen och tvätta tänderna sen skall jag, dricka turkisk jättegod äppelte som resten av frukosten äter jag två rågbröd med skinka och ost på,skall också hinna plattahåret och sätta smink så vi hörs, kommer att blogga först senare ikväll för genast efter skolan har jag dans och efter den träningen skall jag skynda mig till cheer träningen som jag kommer försent till ! :)




kram

long time ago

Hej, skrev inget idag efter skolan för fick besök så, jag hade träning halv 8 så for dit och kom hem där halv 10 tiden, sen åt jag kvälls mat och nu ska jag ta en varmdusch,och sen tar jag mig i säng, för jag vill sova, skoldagen for snabbt och jag hade franska, fysik, två timmar hykla och matematik, så ganska chill elr njaa, fick ett inlägg av en pojke som jag inte vet vem det är, men haha gullit skrivet, kul när det blivit lite varmare för ett tag, men hoppas int snön snart kommer.. :) natinati!

puss

en gammal men höstig bild (:

toyfriend

är megaglad för har fått i allfall dubbelt så mycket läsare som förr, och roligt när ni några orka fråga frågor, kom hem runt 6 tiden, efter det läste jag lite på fysik läxan,hoppas jag kan något, imorgon dan är ganska oklart vet inte riktigt vad jag skall göra,de är ganska skönt att cykla på morgonen till skolan men när man ska cykla hem är inte lika roligt men när man cyklar med bra folk(emma) så far vägen snabbt, nu skall jag ta en dusch äta och ta mig i säng, natinati & ha det bra

puss



plättkalas

Hej igen, skrev inte så mycket som hände idag i skolan, bara att emma t fyllde år idag, efter biologi hadd jag engelska sen modersmål och matematik, jessica och fanny hade gjort en kladdkaka till emma, den åt vi tillsammans på matrasten före det så sjöng hela gänget till henne i matsalen, vi gjorde jätte goda pannkakor, nu får ni reseptet och några bilder, enjoy:










mysigt hade vi, hörs :)

Plättar

Sha, nu kom jag till kadi och här sitter vi med emma & kadi framför datorn, vi ska äta till mellanmål plättar,njam, jag sätter in bilder sen när vi ätit, ciao


kramis

modda modda modda..

Sitter på modersmåls timmen och skriver om mitt livs ABC, och min hjärna funkkar int nu just, så det är ganska svårt att skriva.. hoppas ni har det bra, idag far jag efter skolan till kadi, och dit kommer också emma j, emma t har idag födelsedag grattis grattis, men vi hörs :)

puss
                                  
                                            grattis gullemitt!

halåå

Nu blir det ett snabbt inlägg börjar få brottomt snar, men första timmen har jag biologi, resten minns jag inte, tack för dedär några frågorna och fråg mer ;) tilulilu

kram

Fråge stund..

Läste kadis blogg så tänkte jag att jag också sku vila ha en frågestund, nu har ni möjlighet att fråga vad som helst, ja blir int sur om ingen orkar fråga nå men, bring it on! :)

1och2och3och4

Idag var jag på min första dans träning, det var helt uber kul, ganska svåra steg men jag överlever, nu tar jag natten är så himla trött vi hörs gonatt! :)


en bild från lördas, har inte satt bilder på en stund så
kram

gonatt min katt

Nu har ja kommit till fammo&faffa, hela dagen blev spenderad med kadi,jannica,cela,jessica & emma vi tittade på film och gjorde egen fruktsallad sedan dippade vi grönsaker, mums, nu skall jag gå och joina min 5åriga lillebror framför tv:n och titta på madagascar,hoppas ni haft det bra jag hade iaf än jätte bra lördag, gonatt ;)

puss

städa städaa


Gomorron, nu har jag dragit ner alla kläder från garderoben på golvet så det blir städning snart, idag ska ja vara med javet faktiskt inte för kadi hadd bestämt att vi sku va me myki folk, men nu så svarar hon inte i sin dyra telefon, rackaren.. ska ta mig och städa nu, vi hörs! (=




Dethär är det ända stället som jag kan sejja dethär"ni sejjer ofta att jag är den bästa i världen, men ändå känns det inte alltid rätt. Ingen känner mig lika bra som ni gör, men ja lämnar alltid på denhär 2:platsen, ja försöker mitt bästa men de tycks int hlr räcka, vad är felet, kanske är det jag som inbillar mig allting, jag vet int hlr om ni sejjer allt för att vara snäll, men jo, dethär är det vad jag känner!

VI ÄR SKRIVNA I STJÄRNORNA

xoxo

shopping

Nu har jag inte skrivit så mycket här för jag har haft så mycket annat, igår så var jag efter skolan och köpte ett par svarta jeans som blev förda tillbaka idag.. för byxorna gick över napan och jag tycker inte om att så höga byxor om man har på sig topp så, idag så fick jag med mig från stan en grå tiger huppare från ginatricot ett par nya svarta jeansleggings från jim&jill ett love halsband från kappahl en svart halsduk från ginatricot allt va nu bara helt perus, ja jag köpt också nya vinter skor till vinter, dom är svarta leder med vitt foder innuti ganska höga och dom hittade jag från "aleksi 13" :) nu fick jag äntligen något nytt men vinter jackan fattas men mamma lovade att hon skulle beställa en till mig så, men skall nog pånytt och köpa någo trjöjjor nånda! men nu skall jag och sova gonatt !:)


kram

hos kadi

nu är jag hos kadi med sara, och här skall vi sova, ja kmr att sova helt urbra, de händ en liten olycka på träningen när jag är så bra att klåpa,fick lite ont i svanskotan men allt är bra, nu far vi och äter, gonatt min katt :)


kraam

holymoly

Yeeea nu är jag jätte glad är med i hiphops pienryhmä och muodostelma, denhär dagen har varit helt uber bra, blev bara så jätte glad när jag fick meddelandet, jo i skolan på går krig mellan mig jesse timppa & sara, vi kommer så vinna me sara, men ni fattar väll hurudana pojkarna är... överdriver och allt möjligt men nu ska jag gå och äta och sen på cheer träning och efter det övernatt till kadi som är ensam hemma från onsdag till lördag, kmr bli nice, hörs!

kram

RSS 2.0