move shake drop

Nu har jag kommit hem från kipinä dansskola, gick väll bra, ska få veta om ja kom med i dans gruppen denhär veckan, jätte nervös!Kommer bli så jätte glad om ja kommit med, ingen fru paro kom ti mej ida utan jannica kom hit en stund före jag fo på auditonen, ja säger gonatt nu för ja kmr inte in på bloggen någo mera ikväll så, nattinatti!

puss

jag lever mitt liv jag lever min dröm

Nu har jag duschat och fixat klart kläderna tills imorgon, kommer att vara med min vänelevs klass imorgon 3 blocket, så ganska shön att missa en timme :) Ja längtar verkligen till uttagningarna imorgon, lite nervös är man ju, efter skolan så kommer fru paro till mig som också skall dit och dansa.. Nu drar jag mig i säng gonatt mina heliga strumpor hihih :)

kram

Dance dancee

Yea imoron blir det audition vid kipinä dansskola (Y) idag var det nu skola och dan for ganska underligt snabbt men skönt iaf, nu kom jag till mamma som har inredit huset pånytt :) idag tänkt jagatt ja sku vara med jannica, så far väll ti pappa snart då, vi hörs


kram :)


Happy!

Fick just ett meddelande av fanny att det är Fm:s audition på dans på tisdag, men en dålig sida att jag missar viktiga träningar men vi hoppas att det är värt det! Hadd en jätte härlig veckoslut på Saras villa, vi var och sköt raketer och var ute med bra folk, idag har jag kommit hem därifrån och varit på träning, nu skall jag chilla hemma resten av kvällen:)

puss

ACKE RULETTAA!

Jo är med alexandra och sara, har inte orkat skriva något här på några dagar har bara chillat och sånt, och imorgon är det villaavslutning och då skall det bli raketer och smällar med dom bästaste, nu skall jag gå och vara med dom så vi hörs :)!

puss

I'm always gonna feel like this..

Hadd än sån chill dag i skolan, först började det med teckning efter det hadd jag en timme med väneleverna, fö jag blev vald till det, efter det hade vi som att man får föröska att komma med i elevkåren och så röstar alla i samma årskurs på en, jag fick nu bara 4 röster.. men tack fö dom iaf, sen hade jag gymppa och vi fick sluta 25 min före vi egentligen sluta så :) har mått faktiskt ganska bra idag, bara att min flunssa är helt galen, det regnade inte när cyklade till eller från skolan, men nu ska jag snart på träning så vi hörs !

puss

Facebook

Alla är så jätte snälla på facebook, älskar när man hör att någon tycker att jag är söt elr fin elr snygg, ja får bara så mkt bättre självfötroende, fö den ligger nu just på noll.. Ja tkr verkligen om min bästis sara näs, ingen kan förstå hur mkt hon betyder till mig, jag hoppas iaf att hon fattar det och att jag aldrig vill mista henne! <3 nu går jag och sover gonatt !:)

kram

Chill day at school

Skoldagen gick faktiskt jätte snabbt, och timmarna kändes underligt korta, nu skall jag fortsätta med mitt livåskådnings arbete.. varför jag har livsåskådning är därför för jag har inte döpt mig, men det skall jag göra nästa elr så följande sommar, men nu skall jag göra det och så blir det träning ikväll, har igår städat rummet och fixat det lite mysigare så det är skönt att komma hem, men vi hörs senare :)

puss

Nu till skolan

Jo förlåt det har inte blivit riktit några inläggg här på några dagar, men nu blir det skola och den dagen börjar med Francais, sen fysik och två timmar hykla och dagen slutar med matematik, ha en bra skoldag, och krya på dig favoriten sara! :)

kram

Best friend

Godmorgon, jag har vaknat ränn där vid halv 9 tiden:) Fick ett meddelande av sara, skall faktiskt sova över där idag, gillar henne jätte mkt, så det kmr blir kul, ha en jätte bra dag så hörs vi!

Puss

Bilder

Nu tar jag natten godnatt, här får ni bilderna från idag, blir inte så många för det tar så länge att uppdatera som puss :)











I'm not afraid


Denhär låten älskar jag, den berättar helt vad jag tänker, ha en bra kväll !

Fammo&Faffa

Är hos dom nu och tycker att det är faktiskt ganska mysigt, hadd en riktigt bra kväll med michaela, vi hadd fredagsmys och så fotade vi, kan tyvärr inte sätta in några bilder från idag utom en på mej för fru paro är tyvärr inte inne på msn sä :) men ha det så bra :)


puss

Hos paron

Nu har jag cyklat 14 km till söt cela!Vi ska ha lite fredagsmys,cyklade igen med emma från skolan,bloggar säkert senare sen :)

ciao

i wanna celebrate and live my life


Hem från skolan 2 timmar sen,nu sitter dendär låten fast i min hjärna vi hörs!

passion

Jo hej, nu vet jag inte vad jag ska berätta men min dag börjar imorgon med Franska(Y) är skoltrött redan nu,kanske det är bara nu i början?Men ja sejjer gonatt redan nu för jag far bort från datorn så(;

kram

Back from school..

Tyvärr kan jag inte sätta in någo bilder med denhär datorn men, ida ha ja haft en tråkig dag, så ja behöver int rikti berätta mera om det, kl.5 har jag träning så dit ska jag ännu dra mig idag, cykla till och från skolan med emma, det var skönt att ha någon att cykla med(Y) vi hörs !

kramis

Practise

Nu har jag kommit överlevandes hem från träningen,hihi, nej men nu har jag ätit och så och snart drar jag mig bort från datorn, men gonatt nu rädan :) !

Je ne comprends pas Francais

Aujourd'hui, j'ai eu la première heure française, je ne peux vraiment pas en parler! Puis je soudage physique ce n'était pas grave puisque j'ai eu deux heures de l'économie domestique, puis je Mathématiques!Bientôt, je vais me prendre à l'entraîneur, après je mets à jour depuis que nous avons entendu!

Här fick ni ett inlägg på franska,jag översatt allt på svenska om ni inte förstår vad det står så:

Idag har jag haft första timmen franska, jag kan verkligen inte prata det! Sen hadd jag Fysik det var väll helt okej sen hade jag två timmar husligekonomi sen hadd jag matematik.Snart ska jag dra mig på träning,jag uppdaterar efter det sen vi hörs!

Au revoir

Back to the old rutins

Hadd väll en helt okej, men känns verkligen lite som ett dagis, förlåt nu men.. Det finns c.3 normala 7:or! Efter skolan drog jag mig till sara, vi hadd roligt med vårat engelsk talandet sen hämtade pappa mig efter 10,haha, och så for vi o tog ett kvällsdopp det var faktiskt uber varmt, men nu ska jag dra mig i sängs och så hörs vi gonatt mitt skatt!

C ya

Clothes

Sitter på datorn och tänker vad jag skall sätta på mig imorgon, jag är KLÄDLÖS! men ska fra mig i sängs nu så gonnat sötisar!


CIAO

Skola imrogon

Hadd en jätte trevli dag igår med Sara och Matilda vi for fösst till månttuna och sen till sara eftr det for vi till josse var vi träffa ekka victor eric william och hanna, vi titta på film och hadd kul, nu ska jag snart på träning, har faktiskt tänkt sluta blogga det är ju ändå inte så många som läser den och ni tycker säkert att min blogg är jätte tråkig, skulle gärna vila veta vad jag skall göra ! :)

Ciao

Fölåt

Har inte alls hunnit blogga här,har haft så mkt på gång nu när det var konstensnatt och så.. Men jag har i allafall haft det super bra här, men skolan börjar på måndag tråkit, men had det så kul och vi hörs godnatt sötungar!

kramis

lauraaa

Nu sitter jag och laura på datorn och chillar, snart drar vi oss i sängs och imron är det konstensnatt uje! hoppas ni haft en bra dag gonatt nu ränn (:

xoxo

Sängen som gäller

Nu är jag nog så trött så drar mig i säng, gonatt <3

Hårfölängning

Oj gud vad jag är glad fick idag på posten min hårfölängning som jag beställt förra veckan:)) Idag har jag bara suttit hemma och varit på träning, imoron ska jag träffa mamma på stan och så ska vi å köpa hårfärg så att håret blir samma färg som förlängningen, sen på kvällen träning coh sen till Laura och sova över där.. Sen är det ju redan torsdag och då är det ju konstensnaatt, denhär sista veckan före skolan har varit helt härlig,tack vare nya bloggläsare och så !! Vi hörs <3


pusi

we are written in the stars <3

Loggade in här och såg att fått många nya läsare jätte trevligt! (: Nu har jag och cela varit flitiga för vi har varit och plockat blommor till herbariet, vi tog några bilder på vägen så här kommer dom:





love you <3
pusi

hos cela

Nu sitter vi här på datorn och ja håller på att checka in hennes ärr på magen (Y)nu ska vi göra nånting här så hejs :)

Makeup

Här får ni en bild på hur enkelt jag sminkar mig och med vad: Först sätter jag fuktandehudkräm sen sätter jag lite kajal under ögonen efter det lite glitter puder och till sist mascara, det är helt änkelt att fixa och tar cirka 2 min, och så behöver man inte tänka på om man har för mycket smink, för jag hatar att andvända all möjlig brunkräm och sånt så! :)




snart är skolan här..

Jag vaknade och kom på att om en vecka exakt börjar skolan,och jag har inte plockat mina växter till herbariet..Jag blir så deppig när man tänker på att snart skall man börja skriva prov och sånt :/ Idag så ska jag fa ti celisen på besök, vi hörs :)

kramis

i'm not gonna write you a love song

Dethär skrev jag till en nära vän när jag inte kunde berätta medord hur jag kände mig, såhärkan man faktiskt göra om man int kan berätta med ord så skriver man en berättelse elr va de nu än heter:

Jag saknar den....som fanns före allt hände.Jag vet att du tappade en bit från ditt hjärta och fösöker jag reparera. Jasaknar att få känna mig speciell när jag sitter din famn & att få krama dig så hårt ja vill.Tårarna rinner ner för kinden för javet int vad ja skulle göra utan dig. Jag vill att ja ska få känna mig trygg med dig igen,ja saknar ditt skratt ditt leende och den  som kuna säjja
jag älskar dig till mig. Dig kan jag vara mig självtill och jag berättade sånt som man int sejjer till vem som helst. Du är speciell för mig och JA jag menar precis allt. Nu kan jag äntligen berätta att jag älskar dig. VI är skrivna i stjärnorna !<3

Hon vet själv vem hon är så jag behöver inte skriva in hennes namn,snart börjar jag gå och sova så gonatt :)

puss

practise practise and more practise

Nu är jag helt slut i benen efter den långa tränings veckoslutet,men lärd mig faktiskt mycket nytt också.
Jag tackar väldigt mycket Mija Schrey som kom ända från helsingfors hit och lärde oss nya saker..Laura kom hit en stund men hennes pappa hämtade henne ränn!

Tror att jag tkr om en jätte gulli pojke, han är så söt, hihii (: Hoppas ni haft en bra dag idag fast det nu har regnat och åskat hela dan :S


C ya

maybe i should take shower outside my house

Gomorron, vaknade till att vattnet slog i vårt tak och blixtrarna lyste som någon skulle ha tagit bilder (Y) snart så ska jag dra mig till träningen, vi hörs :)


kram

you got a secret but you couldn't keep it

sången kesha - kiss n tell har fastnat i min hjäärna, men måst nog börja sova nu om jag tänker vara pigg imoron, så gonatt ha det så bra :)

kramkram

Kiss 'n tell

Hej och fölåt att jag inte hunnit uppdatera men ja ha haft så mkt här efter mitt förra inlägg,idag har jag haft 6h träning och imorgon detsamma,men ja på torsda hadd vi så kul och jag cyklade hem med jessica och fanny tolv på natten uääh nånting jag aldrig gör om..Jo och sen på fredag hadd jag väckning 7  för jag skulle på jobb och där spenderade jag 9 h(Y) efter det hadd ja mysit me laura och det fortsatte idag också, hon är härli :) här får ni bilder från i fredas och dom när vi 3 var tillsamman i måndas som jag lovade enjoy..






that's my girls, vi är så normala




myrslokspuss yea yea
Här var bilderna som jag bjöd på
pusspuss


I'm so happy I could die..

Ju ska köpa nånting jätte kul fint som jag älskar men jag tänker inte sejja vad det är ni får veta det efter konstensnatt hihi!
Imoron kmr det bli vattenkrig och bastu kväll med de bästaste folket gillargillar :) sätter in bilder därifrån sen nångång på freda (:

På lördag & Söndag kmr jag att ha cheerleading läger från 12-18 båda dagarna, kul men ändå störit för jag missar en dans audition :/ sku ha så gärna vila dansa med kipinä på konstensnatt!! :D


pusspuss

morningmornig

Har vaknat ränn där vid 9 tiden, ganska skönt ändå, har cyklat till mamsen i regnet great!
Idag har jag inte så mkt planer bara att skall dra 5 tiden på träning, kmr bli ur kul och testa vår nya matta, ingen kanske försto men det är en sån matta som vi gör våra tävlings program på och akrobatik och sånt :)


pusspusskramkramjosephinatyckernamnam (:

high heels gives you a better wive

Tyvärr sätter jag inte in några bilder från igår för hinner inte ladda upp dom nu just, så jag tänker ta mig i säng nu så gonatt och sovsött! (:

pusipusi :)

Konstensnatt


Denhär låten var vår bailabaila låt på konstensnatt '09, nu väntar vi bara på nya konstensnatt som är den 12.8 (;

tjabatjena HALÅ

Jo förlåt för att jag inte uppdaterat något här på några dagar men efter att jag kom från lappland för jag till stan med Kadi och Fanny,efter det så for jag cyklandes till Sundom till Sara N me henne for vi sen till Sara P var jag bestämde mig att övernatta där! Vi tog enmassa "fäädiga" bilder kan sätta lite smakprov sen när sara får bilderna in på datorn..

Jo och idag så cykla jag då med sara sara och acke till stan var vi mötte kadi och jessica, var inte så länge där för jag hade träning så, efter den jobbiga träningen så kom Laura till mig en stund, det blev ett ganska långt inlägg hoppas ni orka läsa det, ja om ni undrade vad jag har för sport så håller jag på med Cheerleading (:

Vi hörs säkert senare idag;)


xoxo

totatime

Nu börjar jag nog ta mig i säng om jag tänker hinna till tåget som far 08.37 ;/
Elina rita just några "tatueringar" till mig som jag tyckt var sakens fina,hon är bra på ti rita så (: Hoppas ni haft en bra dag idag, jag har typ suttit hela dan inne för att det har regnat wihoo..


pusspåer <3

I wanna dance with somebody

Hej förlåt för dålig uppdatering igår, jag fastna framför Tv rutan och kolla på 3 filmer,ganska chill. Men det var så jätte dåligt väder, föst regnade sen sku jag och Elina ro över till en "ö" i motvind Greeat,sen när vi kom dit så vart det ganska soligt så tänkte passa på att fiska lite hehee, jo men sen såklart började det ÖS regna wiho! Sen kom vi nu bara hem och tänkt ta några bilder när vi typ hoppa i polen hehe.. så föll kameran i poolen (Y).

Nu sitter jag bara här talar någi med celisen på msn, lilla stackaren är sjuk :/
vi hörs nu när vi hörs,men jag är påväg hem imorgon så jag kanske inte hinner uppdatera någi men ha det bäst flodhäst (;


xoxo

sandö sommar '10

RSS 2.0