tonguepiercing

Vilket underbart väder det var idag också! Gick på stan en stund, och var sen och gjorde tungpiercing, hihi jeij!
Sen har jag suttit 3h på teori,men det var över snabbt! Nu har jag bara tagit det lugnt och snart tänker jag gå och sova, för imorgon far vi från morgonen och åker slalom! ha det great

gosh hur man ser urt,men här ser ni piearcingen!

You blocked me on facebook,so now you're going to die

Var och åt med mamma och sen har jag varit på teorilektioner till Rönn, för skall nu skaffa dendär lättviktar korte! Och imorgon blir det teorilektion 16.30, men har inga planer ännu för morgondagen. Får se det imorgon, hoppas ni haft det bra,kram


kort hår har man nu också..

270212

Underbart att vakna i en perfekt vinterdag med sol och bara -4 grader! Så tänkte att jag promenerar in till stan på eftermiddagen, skall träffa mami och ta en fika!
Nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt och kollar på när pappa målar om våra väggar, kommer bli fint! Vi har också gjort golvremont, jätte fint blev det också (själv tycker jag att det var onödigt att byta bort laminaten..)!

Njut av den underbara dagen, vi hörs senare




- härliga laura! -

answer on your question

Anonym om +:
Ti vilken linje had du tänkt söka :)

SVAR: Jag har nu efter allt grubblande bestämt mig att söka till El- och automationsinstallatör, men kommer sen på tvån välja att bli elinstallatör(elmontör, sähkömies) För på ettan har man både och.

ma cherie

Beklagar över att jag totalt glömt/ inte orkat blogga. Det har hänt ganska mycket på sistone men iss inte börja skriva en story här nu över det.
Har varit sjuk hela veckan, men så dum som jag är så var jag på volleyboll turneringen i onsdas så mår inte så mycket bättre nu heller, men bestämde mig för att fara och åka snowboard imorgon med skolan till Öjberget. Hoppas på att jag inte får feber nu igen bara..
Orkar totalt inte fara och kolla upp vad jag har till läkaren, men måst göra det imorgon.. eller..
- töntar mig..

RSS 2.0