nattflumm

Oj, klockan visar ränn 0:37, kanske man skulle gå och sussa nu, hadde lite feber ett tag sen, så jag lämnar hemma imorgon också, flera vänner har också blivit sjuka i samma flunssa, what is going on?
Goodnight darlings
Längtar faktiskt till kalla vintern och snöet!

coolness

Hej! Har hjälpt fammo&faffa att städa lite, så nu skall jag gå och dricka te, och sen köra hem, och gå lägga mig, imrogon blir det troligen skola, så måste ännu läsa på kemi läxan vi fick!
Har pratar med jim en stund, och kommer troligen att hinna träffa han när jag kommer till Åland före jag far till Lemböte, annars får jag träffa han före jag far till båten och hem till vasa, men ciao!

ever thine ever mine ever ours

Vaknade där efter 12, har kollat på barnprogram sen dess, nu sitter jag och chattar med kajsa på facebook, skall snart och hjälpa att kocka! Blir kött med potatiskliftor till middag,ha det bra,puss!



beautiful

Nu är filmen slut, och jag tänker gå och sussa! kram

Movie time

Var in till makuni just och hyrde filmen Burlesque, och tänkte kolla den nu med lite godis och en varm filt, för blir nog ingen skola för min del imorgon, alltså jag mår inte ett dugg bättre..


Älskar filmen!

Tisdag

Hej, blev sovmorgon för min del idag, och när jag kom till skolan hade jag första timmen matematik, sen modersmål och till sist engelska, sen var det hål, och den spenderade jag med andré, höll lite sällskap åt han medans han väntade på att bussen skulle komma, vi kollade på när jopo klassen hade fotboll..
Nu är jag hos jannica och tar det riktigt lugnt, kommer säkert att vara här hela kvällen, hoppas ni hadd en bra tisdag!



                


just can't sleep

I should sleep.. But instead I chat on facebook with friends
Now I say goodnight, for real, I have to wake up at 9 tomorrow!xoxo

not feeling well

Gud,skulle kuna dö nu, har ont i magen, ont i halsen och bara ont överallt!
Tror jag börjar gå och sussa riktigt just..
tar och läser en ellemagazine före jag somnar!

Dagens låt

Låten blev spelad på lördag flera gånger, och nu måste man bara höra på den!
Anonym: Vilken danstimme var du på?
Jag går på streetjazz keskitaso!

capture

Kom hem just från kipinä, och blev nog bara mer sjuk av att dansa..
Nu tänker jag bara chilla, idag börjar också min favorit serie Salatut elämät från mtv3, imorgon tror jag att jag skippar första blockets gymnastik, lämnar hem och sova istället, så börjar först 09.50 :)

Gud vad jag saknar min chica Elin, ni kan även kolla in hennes blogg "fleuree.blogg.se" en underbar blogg!

Måndag

Steg upp 20 i 8, nu har jag fixat mig klart, och tvättat tänderna, nu skall jag bara äta min frusse (frukost) sen drar jag mig mot matematik timmen, har dans efter skolan, så vi hörs mera mot kvällen..
Ha en bra dag!
Dagens outfit är : svarta carlingsjeans med ett brunt flätatbälte och sen halvlång långärmad, och en rosa knokk klocka!

goodnight sleeptight

Nu har jag ätit klart, och tänker fara och tvätta tänderna och hoppa i sängs, i den tron att man skulle vara piggare imorgon.. Kram



X

Varit och kollat på träningen, kände mig sjuk så tänkte att det vart bäst att skippa träningen..
Nu är jag hungrig som en varg, så kvällsmat time nu!

starbuck's coffee


Det lilla jag har att bjuda, ny duschad, sitter och smuttar på min latte och tar det lugnt med datorn i famnen!
Ha en bra söndag, kram


Saxophone guy

Godmorgon, eller goddag egentligen..
Kvällen var rolig, mot natten blev det lite strid och så, men allt sluta ändå bra, farbror blå kom en sväng utanför höghuset på natten också, men som tur hade vi stängt av musiken ränn..

Vaknade 9 och märkte att nico hade börjat städa, somnade om och steg upp 11 tiden, och märkte att han hade städat hela huset, gud vad glad jag blev, sen när emmax2 och julia,acke och jannica stigit upp blev det att fara och äta till Linda, nu är jag hos pappa och är mätt som bara den.. Nu skulle det passa prima med en kopp kaffe!

Tror inte att jag tränar idag, har så himla ont i halsen nacken och ryggen, hoppas jag inte blir sjuk nu..



champange showers



Nu drar denhär flickan hem från järvinen, och nu skall jag fixa musiken och städa före allt folk kommer, ha en bra Villaavslutning alla! puss


New header

HEJ!
Nu är jag tillbaka, har haft en underbar sommar med enmassa Ålänningar, det har gått lite uppoch ner, men säger bara att har haft det så himla kul, och saknar alla fjollar, men om 2 veckor tillbaka till Åland!

Och nu har ju skolan börjat också, känns lite jobbigt, med tanke på att snart måste jag veta vart jag vill efter 9:an osv..

Men igår var jag på sommarens/årets sista Åminne, och vi hadd det riktigt prima där, idag blir det ju att fira villaavslutning hos mig med enmassa härligt folk!
Vi får höras mera lite senare, ciao!


Och håret är ju några steg mörkare än vad det var i början av sommaren!


RSS 2.0