Converse all star shoes

Hej nu har jag fösökt läsa på detdärprovet, o så ha ja vari bastun, fick av min bästa vän laura ett par converse när hon var till Shanghai :) Nu sitter jag här och tittar på 27 dresses. Måst väll läsa en gång igenom allt ännu, o sen far jag i sängs gonatt

http://www.cloggs.co.uk/content/ebiz/cloggs/invt/495/495-converse-hi-top-optical-white-m.jpg

natinati

provläsning

Har läst igenom alla sju kapitlen som ska komma till provet, har ätit mammas lagat kycklingsallad nam! Hoppas att de går bra! Nu ska jag si på solsidan och sen gå i bastun, vi hörs :)

puss

sjuk

Hej, ja har verkligen inte orkat skriva hit på över en vecka, har haft så mycket med allt ochså ha de vari ganska stressit och så, nu är jag faktiskt sjuk så ja ha fått sova länge, men ja ska faktiskt nu läsa på biologi provet som jag har imorgon. Över höstlovet har jag haft filmkvällar varjedag faktiskt. Nu ska jag faktiskt sätta in nå bilder så enjoy:










Vi i bgs, härligaste tjejerna ever!




josephina

Nu fick ni lite bilder från mitt liv på denhär veckan när jag inte bloggat

PUSS&KRAM


chillar

hej ha int riktit orka laga inlägg, kanske jag borda bara sluta? Kanske bloggning int är gjort för mig. Nåmen vi hadd riktit kul på pokerkvällen och på sönda firade vi min systers 17 års dag. Ida har ja varit till saraN och chillat vi ha ätit kladdkaka njami! VAr övernatt hos kadi igår så vår natt blev inte så lång när man ändå måsta hinna till bussen som for till skolan, nu är jag himla trött men kanske ja orkar sätta några bilder från fredas enjoy;







pusskramgonatt

inflyttningsfest

halå nu sitter ja hos paron, vi ha fotat lite ikväll ska vi ha pokerkväll med ;sarap,kadi och juliao :) Igår var vi hos Fanny L, på inflyttningsfest, det var helt uberkul nu ska ja dela kvällen med er enjoy:
sätter in bilder senare för ska ha pokerkväll nu :)
puss

Facebook

Har livsåskåding och ja orkar int göra nå uppgifter så ja spenderar tiden på fb och här, ida ska ja efter skolan fixa mig inför fannys inlytnigsfest och teman är klänningar, så måst hitta nån fin klänning, efter den så ska ja till julia övernatt. Nu står jussi här brevi mig(Y) Nåmen nu ska ja fösök göra nå uppgifter men vi hörs :)

                                    
                                                                                  Jag och julia ♥

Viveca

Ida har ja varit med häliga viveca, hadd faktiskt riktit bra me henne vi åt och spela wii o fota lite grann. Glömd såklart mitt paraply dit så nu har ja ett bra "själ" att fara tibaks! Nu har jag haft special time med engelska boken har ju prov imr så, gick ganska bra. Men min helg blir att imoron ska jag ti fanny lindholm på inflytningsfest och på lörda har jag poker kväll och sönda blir det "halv åtta hos mig" så gnska fullt upp nu här :) men ha det najs ;)



vivecajoskavivecajoskavivecajoskavivecajoskavivecajoskavivecajoska

gonatt puss

Skriftskola

Hejsan fick ett brev idag av mommo som kmr att hålla min skriftskola på Åland, det var väll helt okej människor, men ja kan int seja rikti nå fören ja träffa dom men :) Ida vakna ja som alltid kl.07.15 och steg upp och fixa mig skolan var najs faktisk! Efter skolan for jag med cela och laga hål i örat på henne, efter det for vi på dans, och efter det cheer träning, nu sku jag måsta läs på engelska prov för hinner int gör det imoron för ja ska ti viccon hela dan kul blir det. Men har varit aktiv också här hemma har städat vessan och vikt kläderna. Nu ska jag duscha och sen o sova gonatt alla!


Engelska

halå ida har jag varit i skolan helt sama tråkigt. Efter det så kom jag hem med buss och tog fram engelska boken för tänkt att ja sku läs på prov en stund, efter det för jag och cocha småttingarna. Sen tänkt jag att nu sover ja en stund och så va klockan ränn 7 och då hadd ja smått bråttomt till cheer träningen. Nu har jag duschat och nu ska jag och sova.Ja ha tänkt att börja skriva nått inlägg på engelska hit men, Ha det bra :)

Vaför ska pojkar allti titta på dedär en och samma sak, och tyvärr äger jag inga såna!

never mind

Vaför ska allt bli såhär bara för att ja fått en bra ny vän, va de fö fel med det? J förstår int folk i bland, ibland så vill ja bara försvinna och int komma tillbaka. Men annars så ler livet ganska himla bra hoppas nu att de va sant som acke sa :) Men hadd chill da ida, blev ytterligare en dag till "mobbad" av pojkarna! men hadet bra


franska prov

Glömde att berätta att jag fick 9½ från franskan, stolt är man ju :)

bad

uppdateringen ha ja int riktit årka med! ha haft en superduper bra veckoslut men alla girlsen! Haft bråk här också men de ha ja fixa, så nu ska jag och sova natinati! Dansade på solf så mycke att fötterna håller på att dö! men ha de bra!

puss

HACKED

hihi, jae badass ja ha hackat in mej på joskas blogii hihi ;)

ja tycker hon är så dåli på dethär med uppdaterandet så nu uppdaterar jag istället åt henne. imoron så ska gänget från borgare, gänget från korsholm och gänget från övis samlas å ha de kul, även kallat BÖKmöte, kul! å sen far nästan alla till vinden åxå.
På lördag e de solf å då far joska troligtvis först till sara å sen till mej. oops ja avslöjade mej lite hihi :)

nä men nu ska ja sluta å flumma å slänga in några bilder istället!

en av dem första bilderna jag har på josephina
MINNEN, teinina vid st1 ;) OBS! ingen seriös bild!!
också denna bild e från 7:an

haha sötis, minns du?

puss och kram gör inga barn!

walk

hej halåj, hoppas ni mår bra, måsta gå hem från kipinä ida elr egentligen till andra träningen men hursomhelst, franska prove gick väll helt okej, o nu ska ja ta en dusch och sen o sov, imoron ska ja ti ella med cela, vi får si va vi hittar på, o har btw tänkt att börja sälja kläder i min blogg men ja ska nu si :)

gonatt&puss

bilder

hej var och fotade igår med sara et sara och nu ska ni få smakprov, försöker läsa på franska prov men ja orkar verkligen inte, men sku nog måsta ta i mig i nacken och läsa! Men enjoy:









puss&kram

dålig uppdatering

har inte alls orkat uppdatera här, men nu just är jag hos saran med sarap igår var vi hos emma på hennes och jessicas födelsedags fest. Det var riktigt roligt, nu just sir vi på idoll. På tisdag har jag franska prov, och jag har inte läst ett piss, nåmen hoppas jag klarar det.´Men ni ska ha det roligt ciaoo
Vilken gammal bild jag hitta -09

RSS 2.0