wonderland

Träningarna gick helt okej, skall fortsätta läsa på ge nu, wish me good luck, hörni nu vill jag veta att vem är det som läser min blogg? :)


x

Har fixat modda läxan, men dendär sakrans geografi provet orkar jag inte läsa på. Snart träning, och imorgon fyller min bästa vän sara 15 år! :)


bad..

Yes, dålig uppdatering.. Men har köpt nya carlings jeans, det är dom skönaste byxorna som finns. Idag så skall jag läsa på prov, men det går inte riktigt och 7 tiden skall jag på träning. Har inte ännu fixat rummet för pappa har inte målat väggen pånytt än.



Take me back to paradise baby, back into your wonderland..

Svar på frågor

Fråga, anonym: cm?/kg?
Svar: där runt 166 cm, och jag skriver helst inte hit hur mycket jag väger, det är väll huvudsaken att jag mår bra..

Fråga, sara:
1.favoritklädesplagg och varför det är det?
2.Hur ser ditt drömbröllop ut?
3.hur skulle en perfekt tjejkväll se ut?
4.din/dina bästa vänner och varför?
Svar: 1. Det är nog svarta carlings jeans och min svarta vila volang toppen, nå byxorna är ju världens skönaste och dom formar kroppen bra. Toppen är favorit för den går att ha i vardagen samt fester.
2. Jag kan inte riktigt svara på den frågan, men jag vill iaf att den skall ordnas i Thailand på en egen ö.
3. Massor med god saker att äta, allt från godis till gurka och sånt, sen med massor med filmer och i bastun och bada balju, och sen bara perfekt folk, som man kan prata allt mellan himmel och jord, kanske ha typ spa.
4. Jag kan verkligen inte svara på den frågan har så många nära vänner, men dom närmaste av alla så är nog ; saran,sarap,emmaj,cela,juliad.

Fråga, Kadi :
1. favortit butik?
2. bästa maten du vet?
3. tror du, du kommer dansa länge? de tror ja :)
Svar: 1. moneky 2. tortillas 3. Faktiskt så tror jag det, för dans är en viktig sak i mitt liv.

Fråga, sarah:
Tycker du min broscha är jätte jätte nördig? Haha jag vet men jag undrar vad folk tycker om honom och du går ju i samma klass som honom.. Men du behöver inte nämna hans namn eller nåt (han vet inte att jag skriver det här..) Och så måste du inte svara om du inte tycker det.. :)
Svar: tyvärr så känner jag inte din broscha någo bra, för han är bara tyst och så, så jag kan inte säga riktigt nå, men int tycker jag han är något extra nördigt, fö vi har ju ändå den nördigaste klassen så, han är väll som dom andra killarna i klassen.

Fråga, anonym:
Hur började du dansa och vad dansar du och hur ofta?
Går du ännu i cheerleeding? :)
Svar: Jag började dansa genom min vän Fanny, som frågade om jag vila komma på audition till hiphop FM, och nu dansar jag i 2 tävlingsgrupper pienryhmä med dom 7 bästa av muodostelmans 24pers. Och sen dansar jag ännu i house. Och ja jag håller ännu på med cheerleading

Fråga, Fanny:
1. vike gymnasie tänker du välja i nian? 1, 2, 3?
2. va e de roligaste du vet?
3. hu vill du att din framtid ska si ut?
Svar: 1. 1:Övis gymnasium 2: YA 3: VG, och så har jag tänkt att flytta till stockholm och börja på danslinjen.
2. Att få vara med kompisar, och att dansa.
3. Att jag har bra utbildning bra lön, en man och 2 barn, och så vill jag bo i U.S.A, detdär blev nu bara kortfattat.



Kusinenolivia

Missade min närmaste och käraste födelsedag, alltså kusinen olivia, grattis i efterskott, imorgon slutar jag ränn 1 så hinner superbra att fixa rummet och läsa på Geografi prov, vi ska och curla med tillvalsgympan, hihi roligt!


kramis, natinati


run with feeling music

Hophej, flippa på kemin på vår lärare, inget mer med skolan, sen hadd vi ju hejjarklackträning som gick fint, gick igenom nya ramsor, wii! Åt vid subway med sara. Sen ringde jannica och sa att hon hadd migren, så då bästämde jag mig att inte hlr fara på träning utan for ut på en 45 min jogging med världens bästa feelis musik, längtar till lördagens solf!



we are the world

Jo fanny vi kan vara nåndag! Börjar bli lite trött nu så tänker äta och sen fara och sova, kram


painting

Happy! Nu är mitt rum målat, blev 3 ljusbeige väggar och en mörkbrun, sätter in bild när jag fixat allt dit och så, har försökt idag tvätta alla mina kläder och vikit klart så att det blir bara att föra ner dem imorgon, men först måste jag dammsuga och tvättagolven! Vi hadd en riktigt trevlig kväll och nu kan jag berätta vad jag köpt me några andra kompisar till cela, ljusblåa converse och leopard Wayfarers! :)
Nu sitter jag bara och chillar, och kanske tänkte kolla ett avsnitt av solsidan!


mums, blev super snål på dethär idag!

firafira lilla cela

Nu har vi ätit med sra och så har andra sara också dragit sig hit, nu tänker vi börja gå mot cela, hörs!


sir ut såhär nu, om ja får säga så sir man bättre ut i verkligheten..

Party tonight

Vaknat där 12 tiden, shönt att få sova ut sen for jag och sprang 50 min ute i det fina vädret, sen var vi ute och åt med familjen, sen blev jag förd till favorit familjen näs! Sara duschar och jag chillar, där 7 tiden far vi till celas!






you're my angel ♥

blind to this world

Exakt dendär känslan har jag just nu hur fan kan man vara så dum i huvudet, var och tog foto till mopokorte idag och blev som en liten köttbulle på bilden,hihi! Nu tänker jag tvätta tänderna och fara o. sov är på så jävla dåligt humör nu(förlåt för språket)!


tiredtiredtired

Kom just hem från sarap, aah vi fick veta provsidorna till Geografi det blev 7kapitel+ häfte, great. Har snurrat på stan också idag! Nu sitter jag här och är smått trött, men far nog inte och sover än! Hörni kommentera nu för en gångs skull när ni kan fråga något, inlägget var ni kan kommentera finns ett inlägg neråt!


what's on your mind?


Nåja nu kan du fråga de du alltid velat fråga, fråga vad du vill, men gränsen finns ju nog. Svarar på frågorna nästa veckas FREDAG!


miracles happens every day

Dagen gick ganska snabbt och var inte så jätte trött ida, sen for ja till stan med sara,sara och jessica, vi hitta födelsedags present åt cela, kan inte skriva vad det är för annars är det ju ingen surprise. När jag höll på att gå till träningarna halka jag och skada mig lite.. klåpit. Nu sitter jag framför tv:n och försöker läsa på engelska orden vi har tills imr.

javet int va ja ska gör nåmer.. du blev helt annorlunda, jag måst bara låta bli and just move on.



X

Nu tänker jag påriktigt gå i säng, oj då den är ju ränn snart halv 12, this is not good. Vi hörs mera imr natinati!


over the rainbow

Shalå, har varit hela dagen helt himla trött, håller på att dö! Hadd 4träningar efter skolan, for riktigt bra alla. Nu sitter jag och redigerar bilderna fårn Åland menorkar verkligen inte ladda upp alla bilderna hit, gör det kanske imr!
äh, har så myki läxor ti gör så ja spricker,men Svenne är nu utläst så behöver inte bekymra mig över den.


sama unelma

aaaaah.. kom just från ishallen, och sport förlora 4-3, men det var nog så himla feelis att stå där i fanikatsomon och bara ropa! Matilda tappa nästan all sin röst, vi hoppas nu att sport vinner i Lahtis på torsdag! Håller på att somna, men så sitter man såklart på FB och det kommer jag göra resten av kvällen, och så måst ja läsa ut svenne för hihi, gjord aldri det igår utan satt istället på datorn till 12.. Men gonatt alla!




now everybody put your hands in the air

Seriöst är det bara först tisdag :( Men ska snart dra mig till ishallen och kolla sportis match. Annars har det väll inte hänt så mycket idag, men ja bloggar ännu ikväll så hörs!



cheap monday

Nej, kom ihåg just att jag har någo finska läxa jag borda laga, men tror inte att älskade finska läraren kollar, hoppas vi. Men jessica sku berätta om sin florida resa, så vi hoppas det tar hela timmen. Blev trött nu så jag tänker hoppa i duschen och sen ta gulleSvenne och läsa dom aldra sista 40 sidorna, så att jag inte måst läsa dom imorgon.. oj älskar när det regnar, hoppas at våren är här!


you make my heart go boom

Kom just från kickboxning träningarna, och så har jag hunnit kolla salatut elämät, och sen tänkte jag att jag skulle kolla täydelliset naiset men så kom jag på att de har slutat, så kom på datorn istället :) Hadd en ganska jobbig hejjarklacksträning idag, men jag överlever! Katten Kille som vi sköter i en vecka hållr på att slingra sig runt mina ben, och jag är så livrädd för katter, så ja tycker verkligen inte om det!



jag kanske håller på att bli kär i dig.. nej jag får inte säga så, ja fösöker ju sluta tänka på dig.. Varför? har aldri haft såna här känslor för nån.. men nej.. ja ska försöka bara glömma dig.. okej jag är kär.. men shh.. du behöver ju inte få veta det.. men en sak, du är underbar.. men inget mer med det.


X

Hörni, jag gick och la mig först efter halv 1 igår, men jag är inte trött nu iaf! Har ätit och klätt på mig, nu ska jag fösök göra något med dihär krullorna, hinner kanske inte blogga idag, men jag hoppas verkligen att jag hinner göra det, har fått några nya läsare, hihi välkommen till min värld! :)



sweet dreams

Ögonen håller på att stängas, så jag tror sängen kallar, känner mig jätte pirrig i magen,hihi vet inte varför, känns på någo sätt pirrit att fara till skolan, nej men vad är dethär jag är nog bara för flummig. Så nu tänker jag hämta min colgate 360 och tvätta tänderna, och bara drömma bort mig.

How can people change so fast?


summersummersummersummersummersummer


this situation is dirty

Hej nu är jag hemma från villan, och det var nog så kul så kul, vi åkte snöskoter hela lördagen, ii, sen har vi nog bara chillat och myst. Kom till cela där efter 12 sen blev jag hämtad av pappa och så förd han mig till kyrkan, var jag träffa matilda,,hanna och matilda och efter kyrkan for vi på kafi med timi och vicke, sen på kvällen förd faffa mig till matilda, och därifrån kom jag just, hihi matilda är så underbar!
Sover hos F&F idag, för orka inte ringa pappa att hämta mig och det va kortare från matilda hit så.


RayBan

Ha äntligen fått mina längeväntade RayBan Pilots, det är nästan som dom på bilden men bågarna är med silver!

down on me

Sitter nu hos cela och läser en blogg som heter "detfinnsandra.blogg.se", men hämska saker, ni måste själv läsa den för att förstå! Där halv 6 tiden startar vi med snöskotern till celas villa, var vi skall spendera vår hela helg, det är så skönt att slippa bort och bara ta det lugnt!


goodnight

Sara har redan somnat så jag tror jag stänger av datorn nu och sen far jag också och sover. Imorgon efter skolan far jag ju till celas villa och är där ända tills söndagen, så vi kanske hörs, men hörs senast på söndag!

gulasötahuset på kullen

Hann inte blogga igår kväll för packade inför celas villa, och så måsta jag packa när jag nu ligger hos thailand bruna sara och tänker stanna här övernatt, för hinner inte vara med henne så ofta så. Nu tänker vi titta 2 säsongen med Desperate housewives och äta lite chips och dipu, hihi jag och sara är ju som sagt dippmonsters, så vi firar lite helg i förväg!
hihi kände mig riktigt välkommen idag när jag kom till familjen näs, för jag hadd ju min lilla söta rosa tandborste här på samma plats som jag lämnat den sist!



VASA ROCKFESTIVAL

Läste just om att det kommer att bli ett vasa rockfestival istället för rockperry! Nu är ja så innii he!
Festival ordnas alltså i Vasklot 15.7 & 16.7 tror att far dit båda dagarna, någon annan som skall dit?

Har haft första hejjarklacksträningen igår, blev super överraskad att alla lärd sig så himla snabbt, prima! :)

Nu tänker jag dra mig till Botniahallen!





S&M

Tjena, hann inte blogga igår, för jag var och rev ner tapeter i en lägenhet, nästan hela kvällen,och sen var jag så slut så jag orka inte komma in på datorn. Riktigt rolig dag idag, ii är så glad över att sara kommit hem! Ni har sekert undra varför jag aldri nästan sätter in nya bilder utan använder dom samma gamla, jo se jag har ingen kamera som funkar men skall nog snart sätta in de bilderna jag lovat från Åland!

Snart skall jag väll dra mig till dendär samma lägenheten och fortsätta, var jag lämnade igår och sen till Botniahallen på stuntträning! :)
Här får ni en bild från idag..



tell the world that I'm coming home

Bestämde mig med matilda att vi skippar denhär söndagens högmässa, så då hinner vi se hela matchen, great!

Nu skall jag klä på mig och fara hem via, och sen dit till ishallen, have a sunny day! (:

Tumblr_lhyaf4deyc1qcmynro1_500_large

it's not about the money money

Vet ni va jag kom fram till idag, att man skall inte gämföra sig med andra bloggar, för då börjar man skriva konstit, och då låter det ju verkligen inte att det sku komma från sig själv, för allas bloggar är ju bara på olika sätt!

Nu har jag duschat och skall snart dra mig till ishallen, ska fara och kolla c-junnunas sista hemma match!
Cheerleading träning kl.17 då!


kusinvitamin

Missade kusinen villes födelsedag idag, för hade hiphop mudostelma träning,men grattis ändå lillisen!

Är helt utmattad nu,så tänker lägga mig på madrassen hos F&F, och börja sova. goodnight sleep tight!


Sport- jukurit

Härligt sport, vinst 4-1 mot jukurit idag, blir himla spännande match på måndag då, men får nu se om jag far på den för sara har ju kommit hem från thailand så ska vara me henne då! Kom just hem från Hanna, hadd en riktigt trevlig kväll med matilda,sara,ekka,matilda,hanna,elin,josse!
Har inte riktigt klart på vad jag ska göra imorgon, men det blir väll att fa på en högmässa så att man sku få alla namnunderskrifter!


EMMAHÄRHEJ!

Nu ha jag tänkt slänga in lite bilder på joska, hon vet int om de själv men jag hoppas att hon tycker dom e fiina! Just nu ligger hon i min säng o läser tidningar o jag tror hon e nyfiken. Fast hon har tjuvkikat några gånger, ajja bajja :D Lägg märke till hennes hårfärg, de är olika på nästan varje bild ;)





här har vi en bild från sommaren 2010 då vi var hos saran i hennes pool
och försökte göra bakåtvolt & vi lyckades faktist ett antal gånger!


 


år 2010.



 

från 2010, då hon var med i en tävling i borgå!
( dethär är bara ett testhopp,så hon hoppar mycket längre påriktit!)





Denhä bilden e från ett kalas år 2010 och temat var barnkalas, söt joska ! :)





Dethär är joska för någon månad sen!




Inhackare

Logga just in på facebook, och så stod det att någon från nära helsingfors har försökt hacka sej in på mitt konto, hihi ganska spooky, så nu har jag bytt lösenord, så din lilla inhackare nu slipper du inte in!

Tänker sova över här hos emma idag, och vi ska kolla film äta batong, vindruvor,bondost, plus att vi köpte lite novelle plus sinkki E.. Gillar att vara hos emma det är så mysit 
Nu tänker emma göra ett inlägg åt mig, och jag får inte vet vad hon skriver så hon skriver, så hoppas det blir bra, här kommer 2 bilder från förra året, enjoy

                                    


                       ♥


baby don't cry..

Är helt slut efter träningen, så nu tänker jag hoppa snabbt i duschen och sen med Svenne boken i handen i säng, vi måste läsa 100 sidor tills nästa veckas onsdag,blä!

Sista dagen på skolveckan imorgon då, sen blir det lördag och yeah, får sova ut den ganska tråkiga veckan. Medeltale i betyge blev 8.7, är verkligen INTE nöjd!
Gonatt

                                         

redphoto

nejnejneej, steg upp imorse och öppmade persiennerna och såg att det kommoit ca 5 cm mera snö, och jag trodd att det höll på att bli vår :/

Sitter nu hos jannica, vi har ätit just nam, tänkte faktiskt att vi sku ha tittat på hennes skoter, men dörren till garaget har frusit fast.
Träningarna börjar 7 och jannica ska på möte snart som hon hatar totalt.
Har suttit hela dagen i gy salen och höll någo protokoll åt finalisterna i basket, så är helt slut i hjärnan,borgare är finlands 3 bästa korgbollslag, fint jobbat tjerer!

                                                

LoveÄlskaRakkaus

Jag är himla trött nu och jag tänkte faktiskt att jag skulle kolla alla solsidan avsnitt som jag missat, men nähä, ögonen tänker stänga sig fast hjärnan ännu är i gång.. Så nu tar jag modersmålsboken Svenne från väskan och hoppar i säng och äser dom 20 sidorna jag har ännu kvar tills imorgon!
Är jag den ända som tycker att LOVE är ett himla vackert ord,hihi, gonatt mitt skatt!


saknar dig så mycket sarasöta!

Fastlagstisdag!

Hann inte blogga igår sori! Idag är det ju fastlagstisdag och nami vad jag älskar fastlagsbullar med hallonsylt :) Kom just till mami för jag måst vara barnvakt när hon jobbar natt. Hadd en ganska långtråkig skoldag men den var ganska rolig ändå,hihi!

Till sommaren

Här kommer lite kläder jag vill ha till sommaren:

                                      
                                                                 ur gullig virkad klänning!





Och så vill jag ha en hatt från HM, den är så fin, det finns också mycket mer ja behöver men ja hinner inte sätta in bilder nu, för jag skall föra syskonen till nicolina och sen skall jag hem!

                                    


några små meningar om mitt liv just nu

Jag vet att jag gör fel, men jag lär mig av det. Men livet ler verkligen nu, jag älskar känslan när jag vet att jag mår bra, allt bara känns så himla underbart. Kanske är det för jag vet att bara 3 månader kvar och sen är sommaren här. Tror faktiskt att jag mår genast bättre när jag känner att det håller på att bli varmare och av att vädret är så vackert. Allt går så bra nu, och jag vill att denhär känslan finns kvar. Jag tänker inte lämna kvar och tänka på dig, jag vet att det finns tusen andra kvar. Lev och må  bra!

Mamma

Blev väckt av mamma där halv 10tiden,hon ville att jag skulle komma över och kolla efter minea,anastacia och rasmus. Så nu sitter jag här på hennes dator, och försöker få ut några meningar från huvudet, men det slår ganska tomt. Jag skall väll inte gör så mycket idag, tror jag är tillräckligt frisk i foten så ja kan fara och träna, men måst nog ändå vara försiktig så jag inte sträcker den pånytt!
en hög full med vänskap ♥

Mikael Gabriel

Sitter här och lyssnar på mikael gabriel - sä olit oikees, den bara är SÅHÄR bra! Har äntligen anlänt hem från Åland, var nog en härlig resa! Har hjälpt syrran att flytta sista grejorna till hennes lägenhet, kmr faktiskt att sakna henne! Det var ju wärtsilä dag också idag, så var till öjberge med lillebror matias :) men nu sak jag börja ta mig till sängs gonatt!




systern nicolina ♥

Le soleil brille

Har solat igen med sara i 1½ h, och så var vi på en 5½km joggning. Älskar Åland! Idag var jag som hårmodell och det blev helt bra nog, det blev över 5 cm kortare och mera uppklippt :) Sen gick jag och sara och köpt 6 festisar, hihi vi är monsteer. Vi har spelat donkeykong på wii, men båda flippa så vi sluta :D


Flyttfåglar

Det var supershönt väder idag här på Åland, har suttit med sara ute med bara shorts i över 2h på dagen, sen ar vi ute och promenera, shönt.
På fredag tar jag och sara vikingline båten hem, plus att vi får en B-hytt gratis, chill. De ha vari jätte kul att resa hit med sara fast vi inte har gjort så mycket, så har vi ändå sett filmer jogga, prata och en massa annat roligt.
Imorgon skall jag vara som hårmodell i en frissa, är himla nervös över hur det skall bli, hoppas att det verkligen inte blir kort, för nu just avskyr jag jättekort hår, men bestämde mig att ifall det blir fult tänker jag klippa page(stavning?).

Längtar tills man ser dom första fyttfåglarna komma, för då vet man att våren är här och sommaren på kommande!



stockholm

På måndag tog jag och sara m/s rosella till kapellskär och därifrån en buss till stockholm, vi hade en jätte rolig dag, och jag fick med därifrån, en ny väska, jeansshorts, ett par skor, en huppare och örhängen :)
Idag steg vi upp halv 1 tiden, och tog en "morgonlenkki" som blev att springa i 1h och 5 min. Tråkigt nog att man ändå inte ännu kan fara på träningar när vristen är sjuk, borda kanske gå och köpa något som stöder den.

Vi håller på att se på 5 filmer.






RSS 2.0