picture

Mamma ringde just och berättade att jag skall ner till hesa 19.11 och då blir jag fotad pånytt till dedär mallikansio och då får jag hem mina svarvita bilder vi tog sist, jajajajjaaaa!
Okej nu på bodyattack, CIAO!

31.10.11

Sista dagen före november, vaknade som värsta tröttisen, fick int riktigt något gjort i skolan heller, efter skolan en stund på volleyboll sen var det dags för dans, och nu är jag en sväng hos mami före jag skall på bodyattack till lady line!
Alltså har ingen aning om varifrån limousin iden kom, emma frågade bara om jag ville komma med tapio,dennis,jocke,emil,axel i den, sen fick vi även med andra emma! Det kostade ingenting för oss, ja tror killarna bara måsta tvätta bilen,hihi!
Och hesan resan började 06.22 var i h:fors 11, blev mött av mammas kusin och for och äta, sen gick vi runt på stan och klockan började närma sig 2, då skulle jag till studio elite, när jag kom dit tog dom 50 svartvita bilder på mig, och valde 9 bästa av dom, och så pratade vi om jag tänkte ta portfolie (bilder till mallikansion) och ja det kommer jag att göra, så skall väll i december tillbaka dit, var där bara 30 min, och fick jättebra feedback, sen tog jag tåget hem, (väldigt kortsagt, men jag orkar inte skriva, och ni orkar säkert inte läsa hlr!)
sun

1.36

Oops, klockan var ränn sådär mycket, nununu snabbt i duschen och sen måst jag läsa ut en bok jag måst berätta om imr på finska timmen, sussa sött alla!!

30.10.11

Hade en VÄLDIGT härlig lördag, fotograferingen gick bra, och imorgon skall mamma ringa dit och beställa tid att ta bilder till min mallikansio, tididiii, är SÅHÄR glad.
Så blev mött somsakt av emma och emma, och så gick vi till mig så att jag sku hinna byta om till festkläder, fick lite brottomt men jao. Sen kom limusinen och hämtade oss och då var det dags att fara på solf, när vi kom dit var de mesta folket ute, så var ute en stund och sen for vi in, helt u n d e r b a r t , for övernatt till emma. Nu borda jag börja sova, så man orkar 1 vecka till och sen 2 veckor prao.
Och jejee har fått ganska många nya läsare!!


solf 2011!

hey mister lover

Sitter ny duschad och allt färdigt packat tills imorgon, tididii, är faktiskt lite nervös, men hoppas på att de går bra.
Nu skall jag nog stänga av datorn så att jag inte vaknar med världens påsar under ögonen, men har nog tänkt att jag ska sova hela tågresan!
Hade en riktigt mysig fredag, men hoppas på en mycket bättre lördag, c ya bree!
- girls don't use makeup to impress guys, they use makeup to impress them each others

28.10.11

Hej, skoldagen for riktigt snabbt och efter det for vi via jannica till mig, sen kom vi till linnea på halloweenfest med tjejerna.
Imorgon startar tåget ner till helsingfors 06.22 och är tillbaka till vasa runt 20.45 och blir mött av emma och emma!
Sen far vi hem till mig och väntar på att bli hämtade av limosinen som tar oss till Solf! Sen blir det danzadanzaa!

27.10.11

Teatern var urdålig, men shönt att slippa lite skola iaf, efter det rakavägen hem och försöka läsa på samhällslära provet,men paller.. Det blev inte riktigt till nåt, och skall skriva det imr, och börja idag, ångrar det smått :/
Kom en sväng till f&f, för måsta hämta mina ängelsvingar jag skall ha på mig imorgon på halloweenfesten, och imr har vi även sportdag, så då blir det att sätta på sig cheerleading tävlingsdräkten, shönt att inte måsta tänka på vad man skall ha för kläder (Y)

hello, i love you

Färgen blev riktigt prima, nu skall jag färda mig på madrassen, småsyskonen tog upp all plats i sängen så, får hoppas att det inte är "svart" is på morgonen..
SUSSA SÖTT


wäwäää, helgen kommer bli perfekt!

26.10.11

Var övernatt till faster igår, hade konstigt nog inte brottomt imorse, har det alltid hemma, skoldagen var över på ett hui, och då var redan onsdag klarat, imorgon har vi bara 2 block och sen drar vi och kollar på teater slute av dagen, och sen var det ränn fredag och halloweenfest, (Y)
Emma höll sällskap åt mig idag efter skolan, lånade ut kläder åt henne som hon sku välja någonting att sätta på sig på lördag.tididiii, nu är jag hos mami, stannar här övernatt, snart färga håret, wipiii!

25.10.11

Idag slöa jag typ varje block, hiihi, hade annat att prata med Emma, äntligt planerna kommer lördagen bli jävligt niice!
Var och köpte en tightvit t-skjorta som jag måste ha på fotografering på lördag, och hårfärg, håret färgas imorgon, sen köpte jag lösnaglar + diamanter jag kan piffa upp naglarna med, i'm in heaven!
Nu slöar jag bara, och lite senare kommer f&f hit på syrrans födiskaffe! ^^

24.10.11

Vaknade där runt 13.10, kändes så himla shönt, så jag fick riktigt tagg att möblera om + dammsuga och tvätta golvet, efter det var det äntligen dags för dansträningen jag längtat till i flera veckor, den nya dansen vi började med var mera moderndans, gillar inte riktigt stilen, men jag försöker!
Imorgon skola, är faktiskt helt taggad att komma tillbaka till skolan, för den tiden jag var borta fick jag vila ordentligt, så nu kanske man orkar bättre, men nu säger jag Godnatt mitt skatt!




jag kunde nästan somna stående..

Det är närmare en timme kvar tills vi kommer i land i Åbo, jag kommer somna som en stock när jag har sluppit på bussen..
Men det är ur mycket folk påfärjan så får se om jag får ha 2bänkar, tvivlar.

Hoppas ni har haft en bra söndag, och imorgon tänker jag såkallat julstäda mitt rum, och laga det riktigt extra mysigt, och då måste jag fara och köpa några fina ljus och någi annat mysigt till rummet!



- saknar flickan till höger så himla mycket!!-

HELGENS LÅT!


23.10.11

Nu sitter jag på båten, påväg hem efter en över 2 veckors resa till Åland!
Vi sovde från lö-sö i Finnströms kyrka, så vi hade hide&seek på gravgården där runt halv 2 på natten, somnade där runt 6 ordentligt, så är helt jätte slut efter helgen..
Det var nån som frågade vad jag skall göra efter högstadiet, så jag har tänkt att fara till Yrkes,men alla tycker att jag har för bra betyg att fara dit, sen att varför solf kommer bli så kul, så är att jag älskar att dansa så har längta så mycket att man skall slippa med härligaste kompisarna och bara shakea loss! Sen hur jag kan vara såmycket på Åland, så jag var borta från skolan 7 skoldagar bara för att vi hade höstlov sen, jag fixade undan ett prov och fick lite läxor med, så lätt är det!

lost in the sun

- stars are shining for you -

Det var ur shönt med en promenad, lämna och kolla på geléklimpar(MANETER) vid en brygga nere vid ÅSS paviljongen, var liksom miljontals av dem, hihi vad roligt!
Tänkte att jag packar färdigt allt idag, så hinner jag göra imorgon mera, och sen kolla på någon film, bara att höra av sig om nån vill joina!
See you later!

20.10.11

Vaknade där runt 1 idag, blev lite förvånad faktiskt.. Det är så himla fint väder där ute så tänkte gå på en promenad ner till hamnen igen, sen har jag inga speciella planer inför idag, men kanske träffa nå folk, för imorgon är det sista dagen jag hinner göra det för imorgon kväll blir det Lemböte och sen när vi kommer tillbaka så skall jag nästan genast till färjan, sen är det back to normal i 2 veckor och sen är det prao i 2 veckor! ME LIKE

...

Jag måste kanske bara erkänna att jag saknar dig, och tiden vi hade tillsammans..

Hej!
Anonym om 19.10.11:
varför tränar du så mycket? :)
svar: jag tränar VÄLDIGT lite nu just, när jag är på Åland, men jag skulle gärna träna mera, men det är för det får mig att må bättre, känner ärligttalat lite mullig ibland..

Hade en underbar dag med Laura idag, vi gick till stadshusbacken för att prata om sommarens memories, oj gud vad jag saknar dem, längtar till nästa rockoff!
Nu skall jag bara ta det lugnt och sen sussa, kram

19.10.11

godmorgon.. ligger ännu i sängen och segar, heheh, träffar laura först 5 så :)
GRATTIS KÄRA SYRRAN PÅ 18:ÅRS DAGEN, LOVE YOU!

22.42

Fick förmig att fara och simma, så nu är jag hemma, och tänkte kolla dagens salkkarit, imorgon skall jag träffa Laura, kommer bli supernice..
Troligen kommer det inget inlägg nåmer idag, så jag säger nattinatti nu då!

x

Nu sitter jag ihopkuren i en stor varm filt, och bestämde mig att inte dra ut i kväll, shönt att ta det lugnt ibland också!
Kinamat låter prima, så nu äta lite och sen sätta på Tv:n och relaxaa!

push the stars

Ojgud vad shönt det var, sprang ner till hamnen och sedan upp på någo berg, var jag bara kolla på utsikten och fick tänka i lugn och ro, gjorde musklerna och powerwalka hem för har fått någi fel i mina knän, så dom gillar inte att springa på asfalt,men nu tänker jag ta en långdusch och sen läsa på en bok,kanske drar ut mig ikväll med nå folk, men ha en bra Tisdag!
¨
- oldie -

18.10.11

Godmorgon, sovde ända till 12 idag, så blev 12h sömn, perfekt!
Nu är frukosten uppäten och jogginkläderna på, så då är det bara att dra sig ut i det kalla och blåsiga vädret!
CIAO



Tididid, nästa veckas fredag är det igen vår traditionella halloweenfest, jag hoppashoppashoppas att vi inte far till Helsingfors redan på fredagen..

facedrop

Blev inget zumba pass, för det blev någi krångel så, men måstmåstmåst dra mig ut på en joggingtur imrgon på morgonen, men ja tror jag kommer att ångra mig sen...
Har kollat salkkarit, finlands topmodel och desperate housewives, så är lite trött i ögonen, så tror att jag går och sussar tidigt idag!
SUSSASÖTT

x

Där ser man dem litegrann, det var lite svårt att få bra bild men:)
Och ja, jag kommer nog på Solf, jag är bara på dagen i H:fors!!^^

17.10.11

- saknar faktiskt mysigavintern -

Hola!
Blev väckt av Esther idag, hon ville att jag skulle komma och äta med henne på stan, för skolmaten var tydligen äcklig.. Men tröttajag fortsatt bara att sova, och lät henne äta i skolan, heheh.
Var precis in till stan och köpte cheapmondays earcuff, och en syrran köpte en annan earcuff så att vi kan byta, sen var jag till yvez roches och köpte hallon duschgel och kokos bodylotion,yammiiee ^^
Sveriges inköp:
1.En brungrå kavaj
2.En topp med en bild från newyork (?)
3.En svarvit randig tröja
4.En svart kofta
Senare skall jag träffa Esther och sen 18.00 skall jag på zumbafitness,CIAO!

ögonaikors

Efter att vi firat systern som fyller på onsdag 18 år, hjälpte mommos väninnas man mig med matematik, så har haft matte i 2½ h, guuud vad jag var trött efteråt, men somtur fattar kjag det nu, fick ett gott skratt efteråt, när jag kollade på min syrra, hihih hon vart lite lulli, mommo har gett lite för mycket vin åt henne, men nu sova  och jag tänker sova länge imorgon!!

16.10.11


- want to daaaaance -

Så shönt att få sova till 12 idag, känner mig mycket piggare nu när jag fått sova längre och har bara tagit det lugnt, saknar faktiskt ränn lite hem, men har det nog riktigt bra här också, sen när jag kommer hem är det inte många dagar tills jag far ner till huvudstaden och samma dag är det solf, U.N.D.E.R.B.A.R.T!
Nu tänker jag städa lite och sen kanske försöka göra några läxor, de ända som är jobbigt med läxorna är matematik, för jag förstår ingenting, hatar att försöka lära upp mig själv..

i'm out of my mind



Det var iskallt ute, så när jag kom hem gick jag i en varmdusch och sto där över en halvtimme, och nu är jag så trött att jag nästan skulle kunna somna precis här och nu!
Har inga speciella planer inför morgondagen, så tror jag tänker fixa bort lite läxor nu, så det inte lämnar till sistaminuten som vanligt..
sussa sött ♥

15.10.11



Blev ingen joggintur på morgonen, utan for och träffade sofia en sväng, och sen gjorde jag en cykeltur ist!
Har lagat middag med syrran, det blev kotlett med klyftpotatisar, yammiie vad gott det var, snart far jag ut en sväng, sen vet jag ej, ha det braa!

you got my number right

- tränatränatränaa -

Ciao!
Nu är jag hos mommo, och tänkte faktiskt att gå lägga mig nu, imorgon skall det lagas godmat på kvällen med systern, planer inför dagen vet jag inte ännu, men morgonen börjar med joggingtur!
SUSSA SÖTT

14.10.11

Nu sitter jag på bussen ner till Kapellskär, hade riktigt roligt med Elin, har shoppat och kollat på film och var till hennes skola idag också, känner mig lite efterbliven när telefonen inte fungerar och batteriet har nu också tagit slut..
Men systern min har nu tagit sig till Åland så får träffa henne om några timmar, hoppas ni har det bra i Vasa!

sverige

Fick en väldigt spontan idé med Elin att jag skulle komma till henne imorgon, så drar till kära grannlandet över en natt, så kommer tillbaka till Åland på fredag, om ni inte får tag i mig så är det för att jag inte har teckning i telefonen utomlands!
KRAM!

12.10.11

Sorry. Blir lite mindre med bloggningen nu, för har inget speciellt att skriva om, men idag har jag segat haft besök av Lucas, och sen varit och badat till mariebad med fjollot folk, nu bara chilla och lyssna på när haglet slår mot taket, puss


Nyår 2010, miss those times!

11.10.2011



Ciao, har blivit väckt av Esther och varit med henne en stund före hon for till Paris, och sen på eftermiddagen har jag träffat Tommy och Kevin, och sen cruisat runt med Tommy och hans kompis som jag inte minns namnet på i en moppebil, nu är jag dödstrött, och tänker kolla salkkarit och sen bara zzZZZ
KRAM

X



Varit med Esther hela dagen, och fick sen även besök av Kajsa, riktigt trevligt, nu sitter jag på datorn hos mormor och tänkte kolla dagens salkkarit och sen titta på någon film från Fastpass TV på internet, och sen bara sova.
Fått även lite mera läsare, nicenice!
SUSSASÖTT!

10.10.11


- golddigger -

morning,goodmorning, vaknade där runt 20 i 12, har försökt fixa lite matte läxa, men nope I don't get it..
Kvart över 3 skall jag träffa Esther, men nu kolla lite SATC!

bluedue


dödstrött, så nu är det nog dags för my beautysleep, nighty bros!

bilden



Skickade in bara en bild, kom på efteråt att jag skulle ha kunnat länka min fb, men slapp ju på testfotografering med denhär ändå så, wää
Och ett stort tack till EMMA.J som fotat bilden åt mig, håll tummarna åt mig den 29.10 när jag åker ner till huvudstaden!

Studio Elite

HAPPYKID -96 härhej!
Fick ett telefon samtal av Annette som berättade att de kollat igenom min ansökan som modell, så dom sa att jag sluppit och ta test modellbilder (50st) och intervju med Annette till Helsingfors, så får nu hoppas på att de går riktit bra där sen!
Hade en riktigt trevlig helg, och nu blir det att stanna här i 2 veckor, så nu bara ta det lugnt, och fixa läxor när man orkar, hehe.






Pretty things

Nu är jag på Lemböte, kvällenvar riktig chill, imorgon blir det lektioner och bastu på kvällen, nu kolla filmoch sen sussa
KRAM

gör ont som f*n

Förstår inte hur mycket en såndär text kan kännas som en hård slap in the face, blev faktiskt sårad, jagvet att jag inte varit en ängel, men jag har ränn mått dåligt av detdär så pass länge..

Daydreaming

- BIG WANT-

Fick med mej från TaxFree snös diamant örhängen, tänkte också på att köpa svarta converse, men så tänkte jag att jag sparar pengar ist, ifall jag far över till stockholm nån dag!
Har sovit i 20 min och skrivit över 1 timme om mig själv, som vi hadd som läxa till SSU..
Nu är det bara lite över en timme kvar, wippii!

Fredag,no surrender

Sitter precis nu och äter världens bästa frukost på båten, typ om en halvtimme öppnas TaxFree, så då blir det att shoppa lite grann, när jag kommer fram skall jag iaf träffa gulle,och får se om jag hinner träffa någon annan innan vi far till Lemböte.
Nu skall ni tjejer få lite ögongodis!
CIAO!

Torsdag,you are love

Tumblr_lqp6nvif7x1qe0pd9o1_500_large_large
Hadd en helt okej vanlig tråkigskoldag, efter skolan har jag packat och packat och packat, och nu är jag äntligen klar för 2 veckors resan, see ya den 24!
KRAM!

Onsdag,bildlöst

Engelska provet kändes iaf att det skulle ha gått bra, hade sen zumba med stiina i 50 min, sen hade vi ännu styrketräning, shönt som f*n!
Sen har jag packat lite och bara int gjort något, var en stund ute med rööbin, och nu prata med sötnosen ett tag, och sen och sova!

x

Everything feels so complicated, I have like a neverending race with my self about my confidence, every time I stop thinking about myself like the worlds ugliest girl, something new takes me back to the start, it feels like something is missing and I just can't found it, it feels like nobody is here when I need them most, when my tears starts falling I just try to hide them in my hand, and I try to dissapear in the dark, cause nobody knows how I feel deapest inside, I'm sick of crying, and I'm sick of trying, just wake me up when everythings alright again.

sun is up

- längtar till halloween -

Kanske jag sku fara och sova nu, så jag inte försover mig imorgon igen.. Skriver engelska provet på första blocket, och sen har jag gympa och sen musikcafé!
Någon som skulle vilja komma ut och fota nåndag i det vackra höstvädret?
sussasött!

Tisdag, blake lively


- new york -

Asså, jag vet inte om jag skall skratta eller gråta, skotern är så skrot som den bara kan vara, och pappa hinner inte fixa den, allting känns idag jätte jobbigt, kommer vara så shönt att slippa stressen i 2 veckor, tröst äter lite godis och engelska provet har jag läst på..
Kan snälla någon bara krama om mig och säga att allt är okej?

thanks for that,b*atch

Tumblr_ls7cidkkzh1r0muy7o1_500_large
- sötnosen -

Robin ringde mitt i topmodel och fråga mig ut,så gick ut med han en stund, sen kom jag på att alla mina grejjer jag behöver ör i skotern hos f&f, så följde robin hem och gick därifrån till f&f, sen prata jag med gulle ett tag och körde hem, nu ligger jag i sängen och tänker börja sova.
Sussa sött!

Topmodel just nu!


Monday again

Home%2cview%2cinterior%2cdesign%2csunset%2coutdoor%2cpeaceful-67e3875cc68321a7ec34a009cb3bfab0_h_large
- just take a deep breath-

Kemi provet gick helt okej, eller jagvetinte inte riktigt vad jag skall säga,nå vi hoppas på det bästa, nu är det bara engelska provet på onsdag kvar, sen får jag ta det lugnt på åland i 2 veckor!
Och nu tänker jag ta och sova en stund före jag börjar läsa på engelskan, kram

I wonder how it's like to be loved

Tumblr_lqiv2zm4bu1qilncxo1_500_large
Hoppar i sängs nu med kemiböckerna, skall försöka läsa lite nu..
Gonatt alla, kram

October

DET ÄR RÄNN 2 OKTOBER!
Har inte hunnit blogga i helgen men skriver kort om vad som hänt.
På lördag, hade jag förstahjälpen-kursen, sen träning och så fösökte jag läsa på kemi prov, men ist somna jag i 2h, sen for jag ut med robin, sipan,tommi och sed, var lite här och där, och kom hem nångång halv 2 på natten.
Söndagens morgon sovde jag bort, steg upp efter 1, men sega fortfarande, försökte igen läsa på prov, men sen var det ränn dags för träningar igen, sen kom jag till f&f, och körde till neste var jag träffade igen robin, sed och tommi, nu hemma äntligen och försöka läsa på kemiprovet jag har imorgon..
Tänker ringa sötnosen först, och sen läsa.. eller??
Tumblr_lsg16tjsqu1qektslo1_500_large

RSS 2.0