drop it low, girl

Neeej, har tappat min näspiercing, damn, och laga den för 2 veckor sen, ucsh nu måste ja fara och laga ny när ja kommer hem, men får ha över natten allti ett örhänge i, men imorgon kväll kommer säkert hålet att vara fast ränn så..

Har ätit kvällsmat och varit på andakt, nu sitter jag bara och chillar med datorn famnen i min obekväma säng.

Godnight, and sleep tight



Glory to the spirit

Nu har vi tysta timmen, alltså då brukar vi läsa några kapitel ur markusevangeliet, och varför vi måst göra det är för att vi kommer ha ett prov i slutet av lägret (alla har ett sånt före man blir konfirmerad)som det kommer frågor ur det evangeliet.
Som tur har jag tentta av nu fader vår och apolstiska trosbekännelsen och någo 5 andra, som man skulle göra före lägret slutar, huh lite mindre stress iaf..

Halv 8 blir det lekar med storasyskonen! hoppas ni ha haft det bra!

LÄGER

Sitter och bloggar från internatet i Lemböte med min lilla läppäri.

Vakna av att mommo väckte mig där halv 9 och sa att bussen till lägret far 10, så fick lite brodis att packa allt.

När vi äntligen kom hit bädda vi och började med lektioner, vi fick en bibel som vi skall läsa markusevangeliet, så det blir cirka 2 kapitel per dag, vi hade inte så mycket fritid idag, men annars brukar vi ha från 12-15.

Imorgon börjar min dag med lenkki klockan 7, hoppas ni haft det bra!


Nu är det 1 dag avklarad och 8 to go..

going to Åland

Okej, kanske jag orkar börja blogga igen.. iallafall lite grann.

Nu sitter jag i bilen utanför Viking Line, snart stiger jag ombord båten som tar mig till Mariehamn, och imorgon så börjar ju konfa lägret som varar i 9 dagar, ska försöka blogga så mycket som möjligt.

Det har hänt en massa saker i mitt liv på den tiden jag inte hört av mig, men jag orkar inte skriva allt, fö då skulle jag nästan måsta skriva en bok.

Men nu börjar bilkön dra sig in i båten.. Have fun




RSS 2.0