nattflumm

sitter på golvet med sara, som så desperat försökt bloggat åt mig, gullit, haha hon radera typ 100 gånger en mening!
Idag tänkte jag hjälpa syrran med att riva ner tapeter i hennes lägenhet, men nähej det blev inget, så for till F&F i bastun ist, sen fick jag bråttom hem för sara arrived hit. Har inte ännu heller packat färdigt, men ska väll fortsätta nu, för resan börjar snart, töntöntöön!

Sara in tha house!

gokväll gott folk! Ligger på joskas golv å flummar, om 3 timmar bär det av till Åland. De e för sent för att skriva, de blir int ti nå så hejdå. sori föt att ja suger på att blogga.
såhär små och söta var vi förra sportlovet som också spenderades på Åland (:
// Sara

chocolat

Blev inte att fara idag heller, känd mig inte någobra imorse så bestämde mig att stanna hemma!
Sara kommer ikväll till mig och på natten tar vi bussen till Åbo, kommer att bli kul att resa tillsammans :)
Men nu skall jag fortsätta kolla en superbra film som heter chocolat!

                                  


Kalajanne

Hade super kul dag idag på öjberge, spendera typ hela dagen i skogen med cela, haha, blev nog smidigare med snowboarden. Sen på kvällen var jag till vinden, men det hände nu nästan ingenting där. Imorgon skall jag till kalajanne och kolla nå snöskoter "tävlingar" kommer inte ihåg vad det var, men ska åka dit med snöskoter, wihi, det är det roligaste som finns!


X

Nu är jag på Öjberget från skolan, och jag åker snowboard det är så himla kul, backarna är ju såklart inte dom bästa, men om några timmar slutar vi :)

La piscine

Glömd att berätta att jag igen varit i simhallen, haha håller på väll att bli stamkund. Men nu är jag himla trött så ja ska kolla var jag har värmedräkten och så och sen blir det att hoppa i säng, imorgon drar jag till cela efter öjje!


Wish that I could stop the time, and just dissapear for a moment..

Snowboarddräkt

Anonym om packapappaskappsäck:
övar du inte cheerleading mera?

SVAR: Jo jag övar, men mina ledband i vänstra foten har farit, så får inte träna nu just!


Kom just hem från Topsport har köpt ny snoukkidräkt, det blev vita byxor och en mörkbrunjacka med nå turkosa fläckar, är verkligen nöjd! Idag fick vi en ny flicka till klassen, trevligt trevligt :) Imorgon blir det öjje då :)

Svenne

Har just tvättat allt färdigt och nu håller jag på att läsa svenne, som vi måste läsa för den har göta modersmålslärären valt till oss, great. Men gonatt iallafall!



packapappaskappsäck

Huhuuj, håller på just att tvätta kläder och kolla in lite vad jag skall ha med till Åland, medans ja kom på att tänka hu mycket jag vill träna nu just! Imorgon skall vi fara till botniahallen från tillvalsjomppan och där ska vi testa sumobrottning, hoppas min vrist tål det, annars får jag väll ta det lugnt med rullskrinskor ist, int för att det nu är så mycket bättre, men lite motion måste jag få!
Emma var hela dagen här, vi har pratat allt och ätit lite kladdkaka och kollat tv.




You don't have to pretend my friend, I'm fine without you.. But why don't you just come over to me and say it, it's so childishly to talk shit about me behind my back and knowing that I hear it, and then just go and laugh. That's a reason why you don't have any friends.. Maybe you should think about how you behave you. Just so you know, I know everything you said about me, you see, I have friends, so try to not destroy my life more than you already done..


all i do is win

Nu skall batmanen fara och sova, nati nati!


Mopokort

Har bestämt mig att föra in alla papper till polisen, så att ja ska få genast sen i maj göra provet. Har inte gjort så mycket idag, mest bara tagit det lugnt. Imorgon kommer sara hit och så ska vi bara chilla och kanske lite packa åt mig,för på söndag bär det ju av till Åland som jag redan tidigare har sagt! På fredag har vi bara Öjbergs dag, så tänker åka snowboard och vi slutar den dagen redan 1 tiden :)





Vikingline

Jo hejsan, det var ett tag sen sist. På lördag natt far jag och sara till Åland, kmr bli jätte roligt, man får prata exakt om allt, där ska vi bo hos morbror eller moster i 1 vecka, och så skall vi till stockholm och shoppa!
Solf var super bra, det hände nu lite saker men allt är bra nu! Jag har riktigt inget annat att säga utom att blev överraskad att statistiken hade höjts ganska rejält på sistone, jee, blev faktiskt lite sugen på att blogga nu!

Nu har saran varit vid thailand i några dagar och saknar henne faktiskt redan, var och simmade idag med jannica och det var uppfriskande :)

Desperate housewives

Tittar på nelonen varifrån täydellisetnaiset kommer, kom för en stund sen från kickboxing. Kändes faktiskt som fredag idag efter att man spenderat hela dagen i gympa salen. Solf solf, längtar så himla mycket.

                                           
don't think that you could own them!!!


Roomchange

Systern skall flytta hemifrån och jag måsten byta rum till nedrevåningen, så har bestämt mig att inreda och måla väggarna pånytt, jag har 4 väggar och på två av dem finns det stora fönster, så har tänkt mig att den väggen som min säng kommer på så blir mörkbrun som det skall komma någonslags text, t.ex love på många olika språk, men då är det ju kvar 3 väggar, så vad skall jag göra med dem?

En snabb dusch skulle passa bra nu, har haft 3h träning, efter det skall jag kolla på KUNG FU PANDA, och sen är väll klockan så mycket att jag skall sova! (:

                                          


Alla hjärtansdag

Nu är vändagen här, kram åt alla!
Jag tycker om vändagen, den är så gullig, hihi, vet faktiskt inte varför jag tycker det.

Vi har med väneleverna och elevkåren hela dagen program åt hela skolan,så har ganska soft skoldag idag:)
Men nu skall jag gå och äta skolmat, hoppas dagens mat är bra! På torsdag far min favorit till Thailand i 3½ vecka, kommer sakna henne så himla mycket, puss på dig :/





Vännerna

Alltså vänner är det bästa man har, och jag är så lycklig över att jag fått dom härligaste!

Jag har så himla många minnen med dem, vi har gjort många crazyga saker, vi har pratat om allt,vi har gråtit tillsammans och vi har surat åt varandra, jag skulle inte kuna tänka mig en värld utan dem. Och jag kan inte hlr säga 1 bästa kompís av alla dem jag har, för alla är så nära till mig. Men såklart finns det ju några som jag helst går först till och berättar allt,och som jag först tänker på när jag vill ha någon att mysa med prata eller vad som helst!
Dom gör mig så himla glad & lycklig och jag får känna mig så jätte speciell med dem, och till dem kan man visa sig som man är, man behöver inte vara sminkad eller med plattat hår, utan helt som man är. Jag älskar att vara och sova över hos dem, för då får man alltid prata så mycket. Och några av domhär flickorna får mig att känna mig extra BRA..
Tack för att jag får känna mig så jätte omtyckt av er, jag kan inte beskriva precis som jag tycker men bilderna kanske får er att veta hur jag känner mig för dem!

                                
                                








































                          Together now and forever!


Massage

mm, har fått massage på min stäla rygg, super shönt! Avocadot våga jag inte testa för det såg ut som spy när man laga det i håret! Fanny och kadi tänker inte stanna övernatt så snart tänker dom gå hem, så andra fanny och jessica sover med mej! Imorgon tänker jag dra mig till kyrkan med matilda!

                          
                                        gammal bild från kadi


Bastu

Nu sitter vi i bastun,och har ansiktsmasker och fixar naglar m.m, nästa veckas lörda skall vi fara på solf och före solf skall hela gänget ha förfest at saras house,TREVLIGT!



                                              

Avokado i håret

Hej halåj, idag skall jag fanny,fanny,kadi,jessica ha en spakväll vid min mamishouse, vi skall testa sätta avokado i håret, som tydligen skulle borde vara hälsosamt! Igår var det ju linneas och saras födelsedagsfest,vi var rikti gälin och baila och sovde också faktiskt! Jag somna i sarans mage,mysit. Nu skall vi sätta batonger i ugnen :)

Arnolds

Sådär var prao platsen fixad till Arnolds till vecka 14 :) Frågade faktiskt om ja skulle ha fått ta med sara, men tydligen tar dom bara emot 1 elev :/. Alla sluta 2 idag,mysot. Nu ska jag läsa lite på hissa prov och sen i säng, puss :)

X

Anonym om Nrj nettiradio:
vad heter de låtarna ni hade på morgonsamlingen idag? :)

Svar: Jennifer lopez - on the floor, eddy wata - i like the way



Sovde hela helgen hos kompisar, shönt. Och fick också veta igår att jag är lång släkt med matilda, alltås att vi är släkt men inte någo nära släkt :D

Snart skall jag och träna småungarna och sen in till stan och kvällsfika med viveca,mysit. Vi hörs :)


Nrj nettiradio

Sitter ännu också här, nu hör jag på nrj :) Har messat sara, men hon tydligen sover ännu, så tänker nu bara sitta här och vänta på att någon skickar/ringer ti mej :)

kokatsaltvatten

Kom hem just från viveca, sovde där ist än att komma hem igår kväll. Nu försöker jag putsa min piercing så att den inte växer ut, för skinnet högst upp är nu just jätte tunt, för jag påtat på den hela tiden.. fän om den växer ut. Nån som kan "hjälpa" mig med min piercing? :) Men idag skall jag vara kanske med sara och matilda, men vi får se :)
                      
                                           


GRATTIS SARA!

Sitter just framför datorn med lite sodastream,mums. Kom just från träningen och ska väll läsa lite på engelska provet,som är IMORGON :S Men först skall jag ta en dusch, puss


Anonym om Candy:

va heter didä silkesdropparna, å varifrån e de? eller du kan ju laga bild så e de lättare för jag skulle behöva köpa nytt! :)


SVAR : Den heter Chi och min är från frisören Jonna&Jonas som ligger brevi postkontorer i vasa. :)
                    


Idag fyller min bästa vän SARA 15 år!


ÄLSKAR DIG!


Candy

Är så himla snål på något gott nu just, kom ur duschen och har lagat mina älskade silkesdroppar.. Har kollat salkkarit, och nu tänkte jag ta en promenad till butiken.
I övermorgon fyller bästisen sara 15 år!

                         
                 


Tisdag

                                                   Hejsan, sitter just och käkar i mig yougurt, jag var just och tränade didär små ungarna. Vi hadd ganska chill dag i skolan idag, hela dagen gick ganska snabbt. Hadd nog världens bästa franska timme.. Ända jag hör i det ensamma huset är köldpaddan. Ciao


RSS 2.0